Petroprocess raspisuje oglas za poziciju Sales Engineer. Za obavljanje ovog posla neophodno je dobro poznavanje jezika na kojem je oglas napisan. Ukoliko tekst oglasa ne razumete u potpunosti, savetujemo vam da razmislite da li je ovo pravi posao za vas.

logo_5025

Petroprocess is a company specialized in process analytics, CEMS, combustion & flame analysis, process pumps, measuring & control equipment, filtration, separation and purification of fluids and treatment of water. We offer turn-key solutions including design, manufacturing, installation & startup, service and training. The quality of our systems, technical solutions and services, as well as our numerous installations and service support agreements with our valued customers position us as the regional leader.

We are looking for:

Sales Engineers

Location: Belgrade, Novi Sad

The Sales Engineer sells products and services to the power, petrochemical, steel, environmental and other industries. This is a high travel position with up to 80% travel required. 

This job might be for you if you:

 • Develop new business opportunities while maintaining positive relationships and meeting the expectations of existing customers to achieve revenue growth and profit objectives
 • Develop and deliver sales presentations and close sales in a professional and effective manners
 • Collect customer, competitor, and market information to maintain an up-to-date working knowledge of the industries served and the products & services to be provided
 • Develop and maintain communications in a cooperative and professional manner with all levels of the organization to coordinate efforts to respond to customer needs
 • Manage assigned sales budget in a timely and effective manner

Requirements, experience, education & skills:

 • Bachelor’s degree in electrical, mechanical, chemical engineering or other
 • Previous successful sales experience in related industries is an advantage
 • Working knowledge of industrial processes is a plus
 • Working knowledge of English language
 • Well-developed sales and customer relations skills
 • Excellent oral/written communication skills
 • Computer skills necessary to meet the requirements of the position

Deadline for applications: 09.09.2018.

Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Sales EngineerPodelite na društvenim mrežama:

Komentar za Poslovi.infostud.com

Prijava problema, predlozi i sugestije

Ovaj formular je namenjen isključivo za komentare na rad Poslovi.infostud.com. Na komentare namenjene poslodavcima ne možemo da odgovorimo. Ukoliko želite da se obratite poslodavcu, koristite kontakt podatke iz samog oglasa.

Štampa

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca PETROPROCESS d.o.o.


Delokrug rada preduzeća PETROPROCESS d.o.o. je proizvodnja sistema za procesnu analitiku i sistema za kontinuirani monitoring emisije (CEMS), kao i distribucija procesne opreme nekoliko renomiranih svetskih proizvođača u sledećim oblastima: nafta, gas, petrohemija, hemija, crna i obojena metalurgija, energetika i drugo. Nudimo rešenja i opremu iz domena filtracije, separacije i prečišćavanja svih vrsta fluida (total fluid management) kao i rešenja za tretmane voda. Pored isporuke opreme…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.