Konkurs je istekao.

Dekra zapošljavanje

DEKRA zapošljavanje d.o.o., je agencija čija je delatanost posredovanje pri zapošljavanju, privremeno zapošljavanje, i savetovanje iz oblasti upravljanja ljudskim resursima. Predstavlja deo velikog deoničarskog društva DEKRA SE sa sedištem u Štutgartu.

Za potrebe svog Klijenta, Plavu lagunu, hrvatsku kompaniju za ugostiteljstvo i turizam sa tradicijom dugom 60 godina, tražimo motivisane, odgovorne i angažovane osobe za rad.

Ako Vas zanima sezonski posao na istarskoj obali Jadranskog mora, Plava laguna Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu.

Pomoćni radnik u hotelijerstvu

Mesto rada: Umag ili Poreč

DEKRA zapošljavanje poziva sve zainteresovane kandidate za posao da dođu na prezentaciju kompanije Plava laguna u Novom Sadu koji će se održati u četvrtak 17.05.2018. godine u hotelu Putnik (Ilije Ognjanovića broj 24) u kongresnoj sali s početkom u 17.30 sati, gde će svi prisutni imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije Plava laguna.

Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Naglašavamo da za navedeni posao nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo.

Svojim sezonskim radnicima Plava laguna obezbeđuje besplatan smeštaj i hranu. Obezbeđena su tri obroka i dodatna novčana stimulacija za rad za sve radnike koji su radili duže od dva meseca.

Važno je znati da za sve državljane Republike Srbije, Plava laguna organizuje sve potrebno za dobijanje radne dozvole i  legalan rad u Republici Hrvatskoj.

Vaše prijave na oglas ili za učešće na prezentaciji Plave lagune pošaljite nam elektronski.

Takođe, ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nam se obratiti na broj telefona +381 63 68 39 00.

Napomena: Svi kandidati koji se prijave će biti kontaktirani putem telefona ili e-maila.

Rok za konkurisanje: 23.05.2018.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca DEKRA zapošljavanje d.o.o.


DEKRA zapošljavanje d.o.o. osnovana je 2005. godine od strane društva DEKRA Arbeit GmbH, iz Štutgarta (Nemačka). DEKRA zapošljavanje d.o.o. je specijalizovana za pružanje usluga privremenog zapošljavanja, posredovanja pri zapošljavanju, istraživanja tržišta i javnog mnjenja (Mystery shopping, Ispitivanje organizacione klime i Ispitivanje zadovoljstva kupaca) te pružanje svih vrsta konsultacija iz oblasti ljudskih resursa. Kancelarija u Beogradu počela je sa radom 01.09.2005. DEKRA Arbeit…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.