Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

EY je globalni lider u revizorskim, poreskim, uslugama vezanim za transakcije i savetodavnim uslugama. Širom sveta, 260,000 naših zaposlenih dele naše zajedničke vrednosti kao i potpunu posvećenost kvalitetu. Naša organizacija razvija vrhunske lidere koji zajednički rade na ispunjenju naših obaveza prema svima koji zavise od nas. Naša svrha je stvaranje boljeg poslovnog sveta.

Praksa u odeljenju za računovodstvene usluge

Beograd

Opis zaduženja:

  • knjiženje izvoda računa banke za dinarske i devizne račune klijenata
  • knjiženje u glavnoj knjizi i dnevniku knjiženja, knjiženje blagajničkih dnevnika za dinarsku i deviznu blagajnu
  • mesečno kursiranje stavki bilansa stanja i knjiženje finansijskih dobitaka i gubitaka
  • vođenje PDV evidencija (knjiga ulaznih i izlaznih računa i ostalih PDV evidencija), usaglašavanje PDV evidencija sa glavnom knjigom računa PDV-
  • knjiženje faktura dobavljača za operativne troškove (usluge, zakup i slično)

Apliciraj najkasnije do 23.10.2019. godine, praksa se obavlja u trajanju od dva meseca.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Ernst & Young d.o.o. Beograd


EY je globalni lider u revizorskim, poreskim i savetodavnim uslugama. Širom sveta imamo više od 190 hiljada zaposlenih koji dele i promovišu naše zajedničke vrednosti. Mi pravimo razliku tako što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal. Zaposlenje Proces selekcije počinje na sajmovima zapošljavanja širom zemlje, nakon čega obavljamo testiranja i razgovore sa kandidatima. Budući da na sajmovima prosečno…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.