Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Prevodilac za ruski jezik

Ninamedia Kliping d.o.o.

Novi Sad, Beograd

31.05.2019.

ugovor puno radno vreme

logo_31249

Ninamedia kliping d.o.o. je lider u oblasti praćenja i analize medijskog sadržaja u Srbiji. Punih petnaest godina radimo 365 dana u godini sa 200 operatera, analitičara, prevodilaca, istraživača i novinara u svim većim gradovima Srbije, ali i u regionu. Pratimo i analiziramo sadržaje iz nekoliko hiljada štampanih i elektronskih medija i isporučujemo ih na adrese preko 400 klijenata koji čine oko 70% ukupnog broja korisnika kliping usluga u Srbiji. Medijski izveštaji su personalizovani za svakog klijenta i to je ono što našu agenciju čini posebnom. Oslanjajući se na sopstvenu arhivu medijskih objava, naši operateri lično za svakog klijenta pripremaju medijski izveštaj koji je prilagođen zahtevima klijenta i on stiže u dogovorenom roku ili po potrebi u realnom vremenu.

Potreban nam je jedan saradnik za poziciju:

Prevodilac za ruski jezik

(Novi Sad ili Beograd)

Glavne odgovornosti:

  • Prevođenje sa stranog jezika na srpski jezik i obrnuto (tekstovi su industrijske prirode ekonomija, bankarstvo, oblast osiguranja i slično)

Očekujemo:

  • Odgovorno pristupanje poslu
  • Pouzdanost i predanost radu
  • Poštovanje dogovorenih rokova

Profil zahteva:

  • Stečenu diplomu na osnovnim ili master studijama ruskog jezika
  • Prednost će imati kandidati koji imaju uverenje o statusu sudskog tumača

Nudimo:

  • Redovnu isplatu zarade
  • Rad od kuće 

Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Rok za konkurisanje: 31.05.2019.

    Konkurs je istekao.

    Ninamedia kliping d.o.o.

    Agencija Ninamedia se bavi praćenjem medija, analizom medijskog sadržaja, istraživanjem tržišta i ispitivanjem javnog mnjenja, video produkcijom i organizacijom događaja. Od decembra 2002. godine kada smo poceli sa radom, postavili smo, kako našom, tako i zaslugom naših cenjenih klijenta, neke nove standarde u pracenju medija i obradi istih. Danas se možemo pohvaliti sa dugačkom referentnom listom klijenata, nosilaca privrednih i finansijskih tokova u našoj zemlji, ali…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?