Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Savetnik za stanovništvo

ProCredit Bank a.d.

Leskovac, Subotica

09.05.2012.

ugovor puno radno vreme dostupno osobama sa invaliditetom

ProCredit Bank a.d.

ProCredit banka je razvojno orijentisana banka i predstavlja deo međunarodne finansijske grupe koja je u svom poslovanju usmerena na podršku razvoju veoma malih, malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednih proizvođača, kao i dugoročnom unapređenju uslova za život građana u zemljama u razvoju. Kao deo ProCredit grupe koju čini 21 finansijska institucija na tri različita kontinenta, ProCredit banka omogućava svim privrednicima, preduzetnicima, poljoprivrednicima i građanima veliki broj različitih usluga, u želji da takvom ponudom na najbolji način odgovori na sve njihove potrebe i bude glavna banka za svakog od njih. Svojom ponudom transparentnih proizvoda i stručnih usluga, ProCredit banka nastoji da sa svim preduzećima, poljoprivrednim proizvođačima i građanima uspostavi i razvije partnerski odnos, zasnovan na međusobnoj odgovornosti, razumevanju i poverenju, i time pruži značajan doprinos ekonomskom razvoju naše zemlje i otvaranju novih radnih mesta. ProCredit banka u Srbiji trenutno ima otvoreno radno mesto:

 Savetnik za stanovništvo

Subotica, Leskovac

(na neodređeno vreme)

Osnovne dužnosti:

  • Prodaja svih bankarskih proizvoda i usluga fizičkim licima
  • Akvizicija novih klijenata
  • Organizacija sastanaka sa potencijalnim i postojećim klijentima
  • Stalan kontakt sa postojećim klijentima, praćenje njihovih potreba i očekivanja


Uslovi:

  • Izuzetne komunikacione i organizacione sposobnosti
  • Poželjno je iskustvo u prodajnim poslovima (iskustvo u bankarskom sektoru je prednost)
  • Poznavanje lokalnog tržišta
  • Kreativnost i spremnost da se da doprinos i lični pečat unapređenju kompletne usluge prema klijentu
  • Razvijen osećaj za timski rad, preduzimljivost i analitičnost
  • Sposobnost održavanja konzistentnog i kvalitetnog poslovnog odnosa sa klijentima
  • Fleksibilnost, istrajnost, inicijativa i odlučnost
  • Želja za poslom koji nije vezan isključivo za kancelariju
  • Vozačka dozvola B kategorije - aktivan vozač
  • Poznavanje rada na računaru
  • Znanje engleskog jezika

 

Nudimo Vam interesantan i stimulativan posao u okruženju koje karakterišu izuzetna dinamičnost i mogućnost za stalno profesionalno usavršavanje i napredak.

Vaša konkursna dokumenta treba da sadrže radnu biografiju (CV) i motivaciono pismo koje jasno govori o tome zbog čega smatrate da ste upravo Vi odgovarajuća osoba za radno mesto za koje se prijavljujete.

Sve relevantne informacije o ProCredit grupi i ProCredit banci u Srbiji možete pronaći na www.procredit-holding.com i www.procreditbank.rs. Poznavanje osnova matematike i računovodstva smatraće se prednošću.

Vašu prijavu za konkurs možete da nam pošaljete na e-mail: job@procreditbank.rs sa naznakom „Savetnik za stanovništvo – grad za koji aplicirate“.

Rok za prijavu je: 09.05.2012.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. ProCredit banka Srbija, Novi Beograd, Milutina Milankovića 17, www.procreditbank.rs

ProCredit Bank a.d.

    Konkurs je istekao.

    ProCredit Bank

    ProCredit banka je po mnogo čemu specifična i nije tipična banka.  To ćeš uvideti nakon što pročitaš redove koji slede. Dozvoli nam da se predstavimo, a nadamo se da ćemo imati priliku i da se upoznamo. Koji su naši principi? Verujemo da jedino kroz transparentnu komunikaciju, kako sa klijentima, tako i interno, možemo da postignemo uspešno poslovanje i stvorimo zdravo radno okruženje u kom se svaki zaposleni razvija i oseća prijatno.  U odnosu sa klijentima,…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?