logo_30285

Privredno društvo Artconing d.o.o. osnovano je 2008. godine. i pruža sledeće usluge: procene u industriji građevinarstva, procene u industriji poljoprivrede, procene u mašinskoj industriji, procene vozila, izrada Biznis planova i studija izvodljivosti kao i nadzor nad namenskim trošenjem sredstava, stručni nadzor i monitoring projekata.

Ukoliko želite da radite u dinamičnoj okolini, okruženi ljudima sa iskustvom u oblasti procena vrednosti nepokretnosti, a volite izazove i željni ste uspeha prijavite se!

Potreban nam je:

Procenitelj - saradnik u oblasti procena nepokretnosti

Kraljevo, Novi Sad, Novi Pazar, Niš, Subotica

Potrebne kvalifikacije, veštine i sposobnosti:

  • Viša/Visoka stručna sprema građevinski inženjer
  • Poznavanje engleskog jezika
  • Vozačka dozvola B kategorije/aktivan vozač
  • Radno iskustvo u oblasti izrade procena poželjno, ali nije neophodno
  • Visok stepen motivacije i angažovanosti, komunikativnost, fleksibilnost, lojalnost i spremnost za učenje i prilagođavanje potrebama firme i klijenata

Nudimo Vam:

  • Rad u dinamičnoj okolini
  • Rad sa ljudima sa iskustvom
  • Mogućnost usavršavanja

Očekujemo Vašu prijavu i radnu biografiju sa fotografijom.

Sve prijave će biti razmatrane u punoj poverljivosti, a samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.

Rok za konkurisanje: 21.07.2018.

Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Procenitelj - saradnik u oblasti procena nepokretnostiKomentar za Poslovi.infostud.com

Prijava problema, predlozi i sugestije

Ovaj formular je namenjen isključivo za komentare na rad Poslovi.infostud.com. Na komentare namenjene poslodavcima ne možemo da odgovorimo. Ukoliko želite da se obratite poslodavcu, koristite kontakt podatke iz samog oglasa.

Štampa

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca Artconing d.o.o.


Privredno društvo Artconing d.o.o. osnovano je 2008.godine. Za potrebe obavljanja poslova iz oblasti procene vrednosti i veštačenja angažuje stalne sudske veštake iz oblasti: gradjevinarstva, poljoprivrede, mašinstva i ekonomije. Artconing d.o.o. pruža sledeće usluge: -Procene u industriji gradjevinarstva -Procene u industriji poljoprivrede -Procene u mašinskoj industriji -Procene vozila -Izrada Biznis planova i studija izvodljivosti -Nadzor nad namenskim trošenjem sredstava, stručni…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.