Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_27886

Net++ technology je vodeći Symantec i Palo Alto Networks partner u Srbiji. Pružamo usluge planiranja, prodaje rešenja, implementacije, podrške i edukacije na polju:

 • zaštite podataka
 • zaštite IT sistema
 • upravljanja podacima
 • upravljanja IT sistemima

Naša osnovna strategija je visok kvalitet usluga koje pružamo, uz integritet, razvoj znanja i usavršavanje, doslednost i iskrenost.

Našu ponudu čine rešenja vodećih proizvođača (vendora) za zaštitu elektronskih podataka i IT sistema, kao i upravljanje podacima i IT sistemima, usluge planiranja i implementacije, zatim podrške pri korišćenju i obuke za korišćenje rešenja koja nudimo. Naše tržište čine srednja i velika preduzeća koja se u svom poslovanju oslanjaju na IT sisteme i podatke, a koja posluju u Srbiji i bližem regionu (zemlje u okruženju). Naše preporuke korisnicima oslikavaju naše istinsko uverenje u kvalitet proizvoda koje nudimo, a trud i znanje koje ulažemo u realizaciju usluga uvek će biti najviši u regionu. Naš odnos sa korisnicima je partnerski i otvoren, uz najviši stepen iskrenosti, uvažavanja, doslednosti i poštenja.

Potreban nam je:

Prodavac softvera/Sales Account Manager

Beograd

Želimo da proširimo naš prodajni tim. Najkraće rečeno, tražimo prodavca softvera i naših usluga koje nudimo. Moderno rečeno, tražimo Sales Account Managera ili Business Development Managera. Prodavac softvera će biti zadužen za prodaju softvera i usluga, postojećim i novim korisnicima (kupcima), odnos sa korisnicima, ali i dobavljačima i vendorima čije proizvode prodajemo. Biće zadužen za rast i razvoj tržišta, kao i za odnos sa korisnicima i potencijalnim korisnicima, sa ciljem ostvarivanja dugoročne saradnje.

Zaduženja u kratkim crtama: 

 • upravljanje i izgrađivanje dobrih odnosa i saradnje sa korisnicima i potencijalnim korisnicima, klijentima, kupcima;
 • praćenje i vođenje procesa prodaje (kroz sve faze) - od pronalaženja potencijalnog korisnika, preko prezentacija i sastanaka, utvrđivanja potreba i izrade ponuda, do pregovaranja i zaključenja posla;
 • rešavanje nedoumica i problema korisnika pri prodaji;
 • izveštavanje i vođenje evidencije o prodaji;
 • pronalaženja načina i ideja za poboljšanje procesa prodaje;
 • aktivno učestvovanje u prodajnim događajima koje organizujemo;
 • rad sa dobavljačima.

Uslovi koje zaposleni treba da zadovolji:

 • poželjno je iskustvo u prodaji, posebno u IT sektoru;
 • poželjno je poznavanje barem nekog od CRM sistema i obavezno je poznavanje rada sa MS Office paketom aplikacija;
 • razumevanje procesa prodaje (faze prodaje, zatvaranje posla i sl.);
 • potrebne su dobre komunikacione sposobnosti i veštine pregovaranja;
 • obavezno je dobro poznavanje engleskog jezika, posebno razumevanje i čitanje;
 • poželjna je diploma fakulteta IT struke (ETF, FON, PMF...), ali nije obavezna.

Prijave slati elektronskim putem.

 Rok za konkurisanje: 30.10.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Net++ technology d.o.o.


Net++ technology od osnivanja 2002. g. zauzima jasan fokus ka ITC bezbednosti, zaštiti podataka, sigurnosti i upravljanju računarskim mrežama i sistemima. Tokom 2003.g. odlučili smo se da zadržimo mali broj pažljivo biranih vendora/partnera čije proizvode nudimo na našem tržištu – tako je ostalo i do današnjih dana. Takav pristup nam omogućava visoku specijalizaciju što nas dovodi u poziciju da korisnicima pružimo kvalitet više. Naša…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.