logo_30822

Perutnina Ptuj Topiko je moderna kompanija kojoj je osnovni cilj priprema prirodne, zdrave i ukusne hrane. Ekskluzivnost i inovativnost u domenu proizvodnje i prerade živinskog mesa su temelj na kojima je bazirano celokupno poslovanje. Od 2008 godine u svojojim proizvodnim pogonima u Bačkoj Topli proizvodi pileće meso i prerađevine, po licenci i uz poštovanje najviših standarda kvaliteta i sigurnosti. Celovitim i potpunim nadzorom ulaznih sirovina i svih faza proizvodnje, kompanija garantuje sledljivost proizvoda "od polja do stola".

Potreban nam je:

Proizvodni radnik u mesnoj industriji

Bačka Topola

Opis posla:

Manje zahtevni poslovi u procesu klanja, istovar živine, kačenje, iznošenje konfiskata, odvajanje jestivih delova iznutrica od nejestivih, čišćenje nogica i želuca, odvajanje masnoće, korišćenje uređaja za etiketiranje i merenje, pakovanje proizvoda u kese, vakuume, podloške, kutije, priprema ambalaže, poslovi na liniji filetiranja i otkoštavanja, poslovi na mašinskoj separaciji mesa, pomoćni poslovi na pripremi sirovine za kobasice, kačenje salama i prerađevina, priprema za pakovanje, priprema za termičku obradu, obavljanje jednostavnijih poslova u skladištu i pri internom transportu, čišćenje i dezinfekcija radnog prostora i opreme za rad, pranje ambalaže, i ostali slični poslovi po nalogu vođe, u skladu sa odredbama ugovora o radu, i Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu, PPZ i ZŽS.

Nudimo:

 • Redovna isplata ugovorene zarade
 • Isplata uvećane zarade za prekovremeni rad, rad nedeljom i praznikom, shodno odredbama ZOR
 • Plaćen prevoz od mesta stanovanja do mesta rada
 • Obezbeđen topli obrok
 • Mogućnost napredovanja nakon ovladavanja novim veštinama rada u procesu proizvodnje

 Rok za konkurisanje: 22.09.2018.

Znate li nekog ko bi bio odličan za ovaj posao? Prosledite mu oglas!

Preporučite oglas

Pozdrav ,

je nakon pregleda oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com poželeo/la da vam preporuči ovaj oglas jer smatra da bi vam on mogao biti interesantan.

Kako biste videli o kom oglasu je reč, kliknite na: Proizvodni radnik u mesnoj industrijiPodelite na društvenim mrežama:

Komentar za Poslovi.infostud.com

Komentar za Poslovi.infostud.com

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com i poslodavci neće biti u prilici da ga pročitaju.

Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati za oglas.

Štampa

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

 • Prosečna ocena: 1.00
 • Broj glasova: 1

o uslovima za ovu poziciju?

 • Prosečna ocena: 1.00
 • Broj glasova: 1

o zadacima za ovu poziciju?

 • Prosečna ocena: 1.00
 • Broj glasova: 1

o tome šta poslodavac nudi?

 • Prosečna ocena: 1.00
 • Broj glasova: 1
Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.