Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

International Certification Group

International Certification Group je organizacija opredeljena na usavršavanje osoblja i na kadrove koji imaju stvaralački potencijal i želju i volju da isti taj potencijal iskažu gradeći svoju karijeru u International Certification Group.

Postojimo radi naših klijenata i fokus svakog našeg zaposlenog je na ostvarivanju maksimalnog kvaliteta pružene usluge i na postizanju zadovoljstva korisnika, što zahteva visok nivo znanja svakog zaposlenog, veštine, strpljenje, trud i nesebičan rad da bi stigli do željenih rezultata. Međutim, naši zaposleni nikada nisu sami na tom putu i u postizanju najviših ličnih profesionalnih ciljeva imaju apsolutnu podršku samog rukovodstva i drugog kompetentnog osoblja i upravo iz ovih razloga rad u International Certification Group predstavlja profesionalni izazov i mogućnost da vaše sposobnosti dođu do potpunog izražaja.

Prijatan ambijent, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja, poslovna putovanja i ambiciozno i dinamično radno okruženje čine celinu u kojoj svaki pojedinac može da iskaže svoje poslovne vrednosti i kvalitete.

S obzirom da se obim naših poslova povećava i da stalno uvodimo nove usluge koje zahtevaju izuzetno disciplinovane i talentovane kadrove iz svih oblasti potreban nam je:

Proveravač sistema menadžmenta

Beograd

Opis radnih zaduženja:

 • Pregled/preispitivanje dokumenata sistema kvaliteta klijenta;
 • Izrada plana provere;
 • Dodeljivanje zaduženja timu proveravača;
 • Priprema radnih dokumenata;
 • Održavanje uvodnog sastanka;
 • Komuniciranje u toku provere;
 • Prikupljanje i verifikacija informacija na licu mesta (u radnim prostorijama klijenta);
 • Formiranje nalaza provere (u radnim prostorijama klijenta);
 • Priprema zaključaka provere (u radnim prostorijama klijenta);
 • Vođenje završnog sastanka (u radnim prostorijama klijenta);
 • Izrada izveštaja o proveri;
 • Ostali poslovi koji nisu navedeni, a koji mogu da nastanu prilikom primene relevantnih standarda ili mogu da budu neophodni za efektivan rad International Certification Group-a, a po nalogu Menadžera za sertifikaciju;

Za svoj rad proveravač je neposredno odgovoran Menadžeru za sertifikaciju.

Uslovi:

 • Stečeno obrazovanje na osnovnim akademskim studijama u obimu od najmanje 180 ESPB bodova, master akademskim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje tri godine ili specijalističkim studijama za akreditovane studijske programe na visoko školskim ustanovama;
 • Aktivna upotreba engleskog jezika (razumevanje pročitanog teksta, pisana komunikacija i govor);
 • Poželjno je 2 godine radnog iskustva na tehničkim, rukovodećim ili profesionalnim položajima, gde je postojala praksa prosuđivanja, rešavanja problema ili komuniciranja sa ostalim rukovodećim ili profesionalnim osobljem, korisnicima i/ili ostalim zainteresovanim stranama;
 • 40 časova obuke za proveravača,
 • Najmanje 15 dana iskustva na proverama u ulozi proveravača sa minimum 10 kompletnih provera (provere moraju biti kompletirane u poslednje 3 godine).

* Najljubaznije molimo potencijalne kandidate da prilikom slanja biografije i prijave obrate pažnju o ispunjenosti uslova. Ukoliko se iz biografije ili drugih dostavljenih dokumenata ne može zaključiti da potencijalni kandidat ispunjava uslove, njegova prijava se neće razmatrati.

Nudimo:

 • Početna osnovna neto zarada: 60.000 RSD;
 • Mogućnost stalnog zaposlenja;
 • Mogućnost profesionalnog napredovanja;

Svi prijavljeni kandidati će imati priliku da pokažu svoja znanja i veštine tokom selekcionih krugova. Detaljne informacije o svakom krugu selekcije prijavljeni kandidati će dobiti nakon prijavljivanja na konkurs, a po okončanju izbora kandidati se obaveštavaju o rezultatima i odabranim kandidatima za rad u našem timu.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u kompaniji International Certification Group i ispunjavate uslove, dostavite nam Vašu prijavu i biografiju.

Rok za konkurisanje: 23.11.2019.

Ukoliko ne budete bili odabrani prilikom ovog procesa izbora kadrova, nemojte da Vas to obeshrabri pošto u budućnosti imamo u planu otvaranje novih radnih mesta koja bi mogla da odgovaraju Vašim kompetencijama. Verujte u Vaše potencijale i budite istrajni u Vašoj želji i nama će biti drago da ponovo primimo Vašu prijavu.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca International Certification Group


International Certification Group (ICG) je organizacija opredeljena da razvija usluge za sigurnu budućnost i kao takva, svakodnevno, iz godine u godinu, uvodi novine i inovativna rešenja na tržište. Način rada, inovativne solucije koje pomažu našim klijentima i filozofija kojom se ICG vodi, danas ovu organizaciju čine najbrže razvijajućom na prostorima Jugoistočne Evrope i najpouzdanijim partnerom za saradnju. Naše usluge se zasnivaju na prevenciji svih vrsta rizika u poslovanju, na…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.