Konkurs je istekao.

logo_30248

SZOPR Aleksandar, jedna od vodećih privatnih kompanija u oblasti proizvodnje kvalitetnih i ekonomičnih papuča i klompi, osnovana je 1972. godine. Od male radionice za proizvodnju đonova pod imenom "Najlon", vremenom je nastala kompanija sa oko dve stotine zaposlenih, koja koristi najsavremeniju tehnologiju i mašine proizvodeći kvalitetne modele papuča i klompi. Naša kompanija danas uspešno posluje i prisutna je u celom svetu sa svojim robnim markama "Aleksandar", "Angela" i "Alena", zauzimajući visoku poziciju u kategoriji proizvodnje ekonomičnih programa obuće. Vrlo visok procenat izvoza u zemlje EU, više od 80%, potvrđuje kvalitet i uspešnost našeg rada. Renome i dobru reputaciju među poslovnim partnerima i našim cenjenim korisnicima stekli smo zahvaljujući kontinuiranom kvalitetu proizvoda i stalnim uvođenjem inovacija u tehnologiju i dizajn. Za višegodišnju lidersku poziciju zaslužni su optimalan odnos visokog kvaliteta i ekonomičnih cena papuča i klompi "Aleksandar".

Radnik na laserskim štampačima

Ćuprija

Uslovi:

  • Osoba sa iskustvom za rad na laserskom štampaču, mašini za graviranje materijala, rad na mašini za vez, a sve to u vezi materijala koji se koriste za rad u obućarstvu
  • Obavezno je poznavanje rada na računaru (dizajnerski programi)

Nudimo:

  • Za budućeg zaposlenog koji ne živi u blizini Ćuprije obezbedili smo smeštaj (stan)
  • Dogovor oko plate

Za dodatne informacije pozvati na telefon: 065/ 551-10-53.

Rok za konkurisanje: 22.09.2018.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.