Konkurs je istekao.

logo_30339

Kompanija „GOSI International“ d.o.o. postoji već preko dvadeset godina i tržišni je lider u proizvodnji proizvoda livenih u tehnici sitnog i preciznog liva, kao i umetničkih proizvoda livenih u tehnici umetničkog liva.

Naše proizvode odlikuje visok standard kvaliteta i dizajna. Od metala izlivamo medalje, pehare, plakete i nagrade, oznake i insignije, korporativne table, značke, priveske, poklone kao i ostali promotivni materijal. Takođe lijemo i biste, skulpture i spomenike.

Kompanija se može pohvaliti sa preko dve hiljade klijenata u zemlji i inostranstvu. Nagrade, priznanja i zadovoljni klijenti za nas predstavljaju najveći podstrek za dalji razvoj. Razvojna strategija kompanije zasniva se na ulaganju u ljudske resurse, kontinuiranom unapređenju i razvijanju proizvodnog asortimana, kao i nastupu i osvajanju novih tržišta.

www.gosi.rs

Potreban nam je:

Radnik u proizvodnji

Beograd

USLOVI:

 • SSS ili NSS uz prethodno iskustvo,
 • Motivisanost i spremnost za konstantno usavršavanje,
 • Radno iskustvo na sličnim poslovima smatraće se kao prednost.

ZADACI, DUŽNOSTI I OBAVEZE:

 • Rad na mašinama za preciznu mašinsku obradu,
 • Rad alatima za finu ručnu obradu,
 • Poštovanje propisanih tehničko-tehnoloških procedura i standarda kompanije,
 • Staranje o kvalitetu,
 • Briga o čistoći i higijeni svog radnog mesta.

NUDIMO:

 • Sigurnu i redovnu platu,
 • Stalno zaposlenje,
 • Stimulativni bonusi,
 • Mogućnost daljeg napredovanja,
 • Rad u prijatnom i dinamičnom okruženju.

Ukoliko ste spremni da svoja stečena znanja i iskustva primenite i unapredite, molimo Vas da svoju prijavu i biografiju dostavite elektronskim putem, do 27.07.2018.

Zahvaljujemo se svim kandidatima na interesovanju i zadržavamo diskreciono pravo da kontaktiramo samo kandidate koji uđu u uži izbor. Prijavljivanjem na oglas dajete saglasnost da Vaši lični podaci budu obrađeni u svrhu regrutacije i selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca GOSI International


Kompanija „GOSI International“ d.o.o. postoji već preko dvadeset godina i tržišni je lider u proizvodnji proizvoda livenih u tehnici sitnog i preciznog liva, kao i umetničkih proizvoda livenih u tehnici umetničkog liva.   Naše proizvode odlikuje visok standard kvaliteta i dizajna. Od metala izlivamo medalje, pehare, plakete i nagrade, oznake i insignije, korporativne table, značke, priveske, poklone kao i ostali promotivni materijal. Takođe lijemo i biste, skulpture i spomenike.  …

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.