Konkurs je istekao.

logo_19171

Ramona je porodična firma koja posluje od 1998. godine. Većina radnika je sa nama 10+ godina, trudimo se da nam ljudski faktor bude uvek na prvom mestu.

Plate su redovne svakog meseca. Za 20 godina koliko radimo, plate nisu kasnile niti jedan dan. Trenutno zapošljavamo oko 35 ljudi i polako, ali sigurno, rastemo iz godine u godinu.

Osnovna delatnost je reciklaža materijala od plastike (folija, najlon, streč) od kojih pravimo razne vreće i kese. Samim tim smo i jedna od retkih firmi koja postojeći otpad pretvara u gotov proizvod, jer je to najbolji način za čuvanje okoline.

Potreban nam je:

Radnik na mašini

Novi Sad, Temerin

Nudimo:

  • Radi se u tri smene, prekovremenog rada nema, noćni rad se plaća dodatno (po zakonu) i plaćeni su putni troškovi
  • Nikakva stručna sprema nije potrebna
  • Počinje se sa ugovorom na određeno i ukoliko su obe strane zadovoljne, prelazi se na ugovor na neodređeno
  • Okvirna plata: 36.000,00 - 54.000,00 RSD

Nismo korporacija, izlazimo u susret našim radnicima koliko god je moguće. Samo je bitan dogovor, zajedno rešavamo sve probleme i nepredviđene situacije.

Rok za konkurisanje: 13.07.2018.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

Upoznaj poslodavca Ramona doo


Firma Ramona je osnovana 1998. Osnovani smo u Kaću, a od ove godine smo se preselili u Nemanovce (malo naselje na obodu Novog Sada). Lokacija se nalazi 9 km od centra Novog Sada. Firma se bavi proizvodnjom i prodajom ekstrudirane ambalaže (plastične kese, vreće za smeće, PP džambo vreće), polietilena niske i visoke gustine, kao i otkupom, reciklažom i preradom otpadnih plastičnih masa - PE, PP i drugih.

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.