Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Regruter vozača kamiona u Americi

Floyd Inc

Niš, Vizantijski bulevar 29

01.01.2023.

ugovor puno radno vreme 2. smena dostupno studentima dostupno osobama sa invaliditetom

Za početak, želimo da vam predstavimo našu kompaniju: 

  • Mi smo porodična kompanija sa glavnim predstavništvom u Americi, bavimo se transportom na teritoriji cele Amerike i logistikom koja pokriva celu industriju.
  • Pored kancelarije u Čikagu, imamo još 4 koje se nalaze u Srbiji: Beograd, Niš, Kragujevac, Novi Sad.
  • Sa ponosom možemo da kažemo da se naša kompanija već dugi niz godina nalazi u samom vrhu i iza sebe ima sjajne rezultate koji to potvrđuju! 
  • Pored vodećeg broja kamiona i prikolica, možemo se pohvaliti brojem radnika koji se svakodnevno povećava! Preko 850 zaposlenih u pomenutim kancelarijama!
  • Broj kamiona i prikolica u našoj kompaniji je takođe podatak na koji smo veoma ponosni i taj broj raste iz dana u dan, iz nedelje u nedelju. Trenutni broj kamiona i prikolica prelazi 3000!!!
  • Organizacija u samoj kompaniji je na visoko profesionalnom nivou: postoji skoro 30 različitih departmana koji pokrivaju celu industriju, svaki departman je specijalizovan za pojedinačne oblasti u trucking industriji, što podrazumeva da ovde svako radi svoj posao i ništa preko toga! 
  • U svakom departmanu postoji adekvatna i kvalitetna obuka za nove kolege! Zbog toga, zapošljavamo ljude bez iskustva i pomažemo im da ga steknu kod nas!
  • Nikada ne prestajemo sa usavršavanjem i prihvatanjem novih ideja!
  • Uvek se trudimo da pružimo maksimalnu podršku našim starim i novim kolegama!

Kako ste mogli da primetite, ovo je kompanija koja je u velikoj ekspanziji, stalno rastemo i razvijamo se. Potrebe za novim kolegama koji su spremni da zajedno sa nama rastu i upoznaju industriju su velike!

U POTRAZI SMO ZA REGRUTERIMA VOZAČA KAMIONA U AMERICI!!!

Ukoliko želite da budete deo našeg sjajnog tima, naučite mnogo novih i zanimljivih stvari o trucking industriji, dobijete priliku da radite u najvećoj kompaniji i unapredite svoje znanje i veštine... Na pravom ste mestu!

Šta mi očekujemo od budućih kandidata:

  1. Napredni nivo poznavanja i korišćenja pisanog i usmenog engleskog jezika
  2. Posvećenost poslu
  3. Motivisanost za rad
  4. Timski rad
  5. Spremnost i mogućnost rada isključivo u drugoj smeni
  6. Spremnost i mogućnost rada isključivo iz kancelarije
  7. Multitasking
  8. Znanje rada na računaru

Šta mi nudimo budućim kandidatima:

  1. Mogućnost napredovanja u plati
  2. Mogućnost ličnog i profesionalnog napredovanja
  3. Prijatnu atmosferu u kancelariji
  4. Opremljene kancelarije u vidu kompletne kompjuterske opreme, velike i prostrane kuhinje i kupatila na svakom spratu, klime
  5. Besplatan parking ispred zgrade firme
  6. Timski duh u svakom departmanu
  7. Pomoć i podršku starijih kolega
  8. Adekvatnu obuku
  9. Team buildinge i nezaboravna druženja
  10. Potpuno podržavamo razlike i jednakost svih nas i štitimo zaposlene od uznemiravanja na osnovu pola, orijentacije, opredeljenja, verovanja
    Konkurs je istekao.

    Super Ego Holding

    Super Ego Holding is a transportation and logistics company recognized throughout the USA as the best choice for your transportation needs, as well as a model employer. Family owned US based transportation and Logistics Company, For years at the very top in this industry and this is not said by our Ego :), results speak for themselves! So, we can proudly say that we are currently the largest company in IL State and in Serbia that runs trucks for the US market! Over 4000 trucks! And they are coming…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?