Konkurs je istekao.

iPromo marketing agency

iPromo marketing agency je firma koja se bavi proizvodnjom, uvozom i brendiranjem promotivnih poklona. Bavimo se proizvodnjom namenskih reklamnih USB memorija, privezaka i amblema, a takođe uvozimo reklamni materijal iz EU kao i iz Kine. Naši klijenti su velike firme s kojima sarađujemo na njihovim promo kampanjama.

Tražimo radnika koji bi radio u sektoru prodaje, kreirao sopstvenu bazu kupaca i bio samostalan u svom radu. Potreban nam je kandidat na poziciji:

Sales Manager

Subotica

Kandidat će imati potrebnu obuku i podršku u svom radu tokom probnog rada. Ukoliko obe strane budu zadovoljne kandidat će imati priliku da u prijatnom okruženju učestvuje u kreiranju promo kampanja sa mnogim poznatim brendovima.

Nudimo:

  • Full time radno vreme
  • Prijatnu atmosferu
  • Sopstven kancelarijski prostor s računarom i mobilnim telefonom
  • Obuku za rad

Rok za konkurisanje: 15.07.2018.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.