Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

CityScope je započeo sa radom na tržištu Srbije 2004. godine. Od početka poslovanja posvećujemo svoj rad pružanju kvalitetne usluge u oblasti ljudskih resursa, aktivno doprinoseći procesu povezivanja profesonalaca i radne sredine.
Coca-Cola Hellenic je jedan od najvećih proizvođača bezalkoholnih pića u Evropi. Zapošljavajući više od 61.800 ljudi, u 28 zemalja, na tri kontinenta, Coca-Cola Hellenic snabdeva bezalkoholnim napicima više od 600 miliona potrošača, od Irske do najudaljenijeg istoka Rusije. Kompanija proizvodi, prodaje i distribuira vodeće marke svetskih bezalkoholnih pića: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, neXt, JOY, Pulpy, Monster i Ultra Energy, a u našoj zemlji i vodu Rosa.

U saradnji sa našim partnerom, kompanijom Coca-Cola HBC, u potrazi smo za odgovornim i predanim profesionalcima, zainteresovanim za rad u dinamičnom okruženju, koje pozivamo da se prijave za poziciju:

Saradnik za bezbednost i zaštitu imovine kompanije
 
Beograd
Opis posla:
 • Briga o pokretnoj i nepokretnoj imovini kompanije
 • Zaštita imovine kompanije sa posebnim fokusom na opremu koja se nalazi na tržištu
 • Prikupljanje i obrada podataka iz svih javno dostupnih izvora o opremi koja je izložena riziku da bude otuđena ili oštećena
 • Vođenje evidencije i sastavljanje izveštaja o preduzetim merama i ostvarenim rezultatima na polju zaštite imovine kompanije
 • Saradnja sa ostalim sektorima i službama unutar kompanije koji su uključeni u procese sa opremom
 • Saradnja sa nadležnim državnim organima u slučajevima otuđenja ili uništenja imovine kompanije
 • Obilasci kupaca po nalogu rukovodioca službe ili samoinicijativno uz prethodno odobrenje, a sve u cilju unapređenja odnosa i stvaranja bezbednijeg okruženja za opremu koja se nalazi na tržištu
 • Sprovođenje preventivnih aktivnosti na polju zaštite imovine kompanije
Zahtevi posla:
 • Poželjno fakultetsko obrazovanje iz oblasti prava ili bezbednosti
 • Izražene komunikacione i organizacione sposobnosti, kao i proaktivnost u radu
 • Poželjno znanje engleskog jezika
 • Vozačka dozvola B kategorije – aktivan vozač
Garantujemo potpunu diskreciju tokom celog procesa i pozivamo Vas da prosledite Vaš CV prateći proceduru slanja biografije.
Poštujući sve kandidate koji su poslali svoje podatke, bićemo u mogućnosti da kontaktiramo samo užu listu kandidata.

Prijavi se i postani deo uspešnog tima!

Rok za konkurisanje: 29.08.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca CityScope Enterprises d.o.o.


CityScope je započeo sa radom na tržištu Srbije 2004. godine. Od početka poslovanja CityScope posvećuje svoj rad kreiranju praktičnih profesionalnih rešenja u oblasti ljudskih resursa, koja bi klijentima omogućila postizanje komparativne prednosti u vremenu dinamičnih tržišnih promena.

Detaljnije... Ostali oglasi ove kompanije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.