Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_806

ProCredit banka je razvojno orijentisana komercijalna banka koja pruža kompletnu uslugu najvišeg kvaliteta, malim i srednjim preduzećima i stanovništvu zainteresovanim za štednju. U našem poslovanju, pridržavamo se osnovnih principa: negujemo transparentnu komunikaciju sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, nastojimo da svedemo na minimum naš uticaj na životnu sredinu i pružamo usluge zasnovane kako na razumevanju situacije svakog klijenta ponaosob, tako i na temeljnoj finansijskoj analizi.

U našem poslovanju sa privredom fokusiramo se na mala i srednja preduzeća, jer smo uvereni da upravo taj sektor ostvaruje nova radna mesta i daje ključni doprinos privrednim granama u kojima posluje. Nudeći razumljive i dostupne štedne i druge bankarske usluge i ulaganjem značajnih sredstava u finansijsku edukaciju, cilj nam je da promovišemo kulturu štednje i finansijske odgovornosti koja može doprineti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva.

Naši akcionari očekuju dugoročno održiv prinos na investicije, umesto kratkoročnog uvećanja profita. Znatna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenih, kako bismo stvorili prijatnu i efikasnu radnu atmosferu, a našim klijentima osigurali ljubaznu i stručnu uslugu.

Ukoliko verujete da u takvoj radnoj sredini možete da ostvarite svoj profesionalni potencijal i da se dalje razvijate, ukoliko želite da svojim ličnim i profesionalnim kvalitetima i sposobnostima doprinesete ostvarenju ciljeva banke i ukoliko smatrate da Vaše profesionalne kvalifikacije odgovaraju uslovima konkursa, pozivamo Vas da se prijavite na otvoreno radno mesto:

Službenik za procenu vrednosti kolaterala

Beograd

Znanja i veštine:

 • Završen arhitektonski ili građevinski fakultet,
 • Poznavanje i praćenje regulative vezane za izgradnju objekata i procenu kolaterala, Zakona o hipoteci, kao i NBS regulative vezane za oblast procene kolaterala,
 • Poznavanje procesa i metodologija procene kolaterala prema opšte prihvaćenim i primenjenim evropskim standardima,
 • Informisanost (praćenje tržišta nekretnina u zemlji i okruženju, kao i rada aktivnih procenitelja – sudskih veštaka),
 • Analitičnost, komunikativnost i razvijene pregovaračke sposobnosti,
 • Dobra organizovanost i sposobnost određivanja prioriteta,
 • Poznavanje rada na računaru (MS Office, Internet i AutoCAD),
 • Aktivno znanje engleskog jezika,
 • Poželjno posedovanje Licence procenitelja nepokretnosti ili Rešenje sudskog veštaka za oblast procene nepokretnosti. 

Odgovornosti:

 • Verifikacija i procena vrednosti kolaterala, pokretne i nepokretne imovine,
 • Koordinacija procesa procene kolaterala,
 • Analiza, revizija i provera verodostojnosti eksternih procena,
 • Selekcija i praćenje rada procenitelja, 
 • Priprema, revizija i ažuriranje tržišnih standarda u oblasti nekretnina, davanje predloga za promene kreditnih pravila i unapređenja procesa u skladu sa politikom grupe,
 • Godišnji pregled i priprema izveštaja o vrednosti kolaterala,
 • Monitoring osiguranja i pravnog aspekta kolaterala,
 • Organizacija i održavanje seminara za zaposlene i stručnih skupova sa proceniteljima,
 • Kontrola i praćenje izgradnje objekata stambene i komercijalne namene ili za lične potrebe klijenata koje Banka finansira putem projektnog ili nekog drugog vida finansiranja.

Zaposlenima nudimo:

Nudimo Vam interesantan i stimulativan posao u okruženju koje karakterišu izuzetna dinamičnost i mogućnost za stalno profesionalno usavršavanje i napredak. Vaša konkursna dokumenta treba da sadrže radnu biografiju (CV) i motivaciono pismo koje jasno govori o tome zbog čega smatrate da ste upravo Vi odgovarajuća osoba za radno mesto za koje se prijavljujete. Sve relevantne informacije o ProCredit grupi i ProCredit banci u Srbiji možete pronaći na www.procredit-holding.com i www.procreditbank.rs.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

 Rok za konkurisanje: 29.10.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca ProCredit Bank


Ko je ProCredit banka? ·        ProCredit banka je jedina nemačka banka u Srbiji i deo međunarodne ProCredit grupe sa sedištem u Frankfurtu ·        Banka je pionir u oblasti digitalnog bankarstva ·        Jedna od vodećih banaka u podršci MSP i poljoprivrednim gazdinstvima ·        Banka prvog izbora kada je reč…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.