Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Softverski inženjer - junior

Logeecom

Beograd

10.10.2019.

ugovor puno radno vreme dostupno studentima dostupno osobama sa invaliditetom

logo_24693

Logeecom je kompanija specijalizovana za projektovanje i razvoj sistema elektronskog poslovanja i drugih tipova poslovnih softvera. Kao jedan od osnivača Friends of IT grupe (www.friends-of-it.de) imamo kancelarije u Beogradu i Berlinu a naši klijenti su male, srednje i velike zapadnoevropske kompanije iz različitih industrija.

Projekti na kojima radimo najčešće počinju u momentu kada je jedina poznata stvar sam poslovni izazov klijenta što našem timu daje priliku da učestvuje u svim fazama razvoja softvera, donosi ključne inženjerske odluke i u bliskoj saradnji sa klijentom aktivno oblikuje buduće softversko rešenje.

Kompanijska kultura koju smo izgradili oslanja se na kritičko razmišljanje, inženjersku logiku, marljivost i integritet zasnovan na znanju. Sa puno pažnje i uz učešće kompletnog tima kontinualno radimo na daljem unapređenju svakog pojedinca, poslovnih procesa kompanije, ali i samog radnog okruženja.

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Softverski inženjer - junior

Beograd

Koga tražimo?

U potrazi smo za motivisanim ljudima koji:

  • Vole da rešavanju probleme različitih nivoa kompleksnosti i talentovani su za to
  • Poznaju osnove softverskog inženjerstva
  • Spremni su da sistematskim učenjem i predanim radom u timu iskusnih kolega kontinualno unapređuju svoja znanja i veštine

Šta nudimo?

  • Nakon plaćenog perioda adaptacije i uključivanja u tim, a pod stručnim vođstvom mentora, nove članove tima očekuje dugoročni angažman i rad na projektima kroz koji mogu da steknu temeljna znanja ciljanih tehnologija, znanja vezana za proces razvoja softvera i sve njegove faze, kao i specifična domenska znanja
  • Ohrabrujemo ličnu inicijativu i zalaganje i dajemo svu potrebnu podršku za dalji napredak i dostizanje punog zadovoljstva profesionalnim statusom, koji, uz ostvarenje natprosečne zarade, podrazumeva i sklad sa svim drugim aspektima života

Uslovi za prijavu:

  • Završene četvorogodišnje studije i stečena diploma (ili status studenta završne godine) iz oblasti softverskog inženjerstva ili informacionih sistema i tehnologija
  • Razumevanje principa dizajna i analize algoritama i osnovnih struktura podataka
  • Razumevanje principa OOP

Prednost ćemo dati kandidatima koji:

  • Imaju znanje u radu sa C# i/ili PHP programskim jezikom
  • Poznaju osnove JavaScript-a
  • Imaju određeno iskustvo u radu sa relacionim bazama podataka (SQL Server, MySQL)
  • Razumeju koncepte razvoja i funkcionisanja web aplikacija
  • Imaju korektno znanje engleskog jezika u usmenoj i pisanoj komunikaciji

Kako izgleda proces selekcije?

Nakon pristizanja prijava izvršićemo inicijalnu selekciju kandidata i izabrane pozvati na testiranje. Ostali kandidati biće blagovremeno obavešteni o rezultatima prvog kruga selekcije.

Testiranje podrazumeva proveru teorijskog znanja i rešavanje problema različitog nivoa kompleksnosti.

Svi učesnici testiranja imaće priliku da saznaju rezultate testova uz detaljno objašenjenje istih i eventualne preporuke naših vodećih inženjera bazirane na rezultatima testa.

Kandidati koji budu uspešni na testiranju biće pozvani na finalni razgovor koji obuhvata kratak osvrt na rezultate testiranja, otvoren razgovor usmeren ka boljem međusobnom upoznavanju i eventualnu ponudu angažmana od strane Logeecom-a.

Rok za konkurisanje: 10.10.2019.

    Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave
    Konkurs je istekao.

    Logeecom

    Logeecom je kompanija koja se bavi razvojem digitalnih proizvoda, sistema elektronske trgovine, integracija softverskih rešenja, kao i pružanjem usluga iz oblasti digitalne transformacije, tehnološkog i poslovnog konsaltinga. Naše usluge su utemeljene na višegodišnjem iskustvu i ekspertizi u oblastima softverskog inženjeringa, digitalnog marketinga, poslovne analize i projektnog upravljanja. Kompanija je osnovana 2016. godine, i ima kancelarije u Beogradu i Berlinu. Naši klijenti Sarađujemo sa globalnim…

    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?