Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

 • Oglas dostupan i studentima

logo_35503

Stručna praksa za izradu Procene rizika od katastrofa i Plana zaštite i spasavanja

Novi Sad

Na sednici Upravnog Odbora Udruženja za vanredne situacije Republike Srbije, održanoj 14.08.2019. godine, doneta je Odluka da se raspiše konkurs za prijem tri člana na stručnu praksu obuke za izradu Procene rizika od katastrofa i izrade Planova zaštite i spasavanja u skladu sa Zakonom o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanu vanrednim situacijama („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018).

Praksa traje 6 meseci uz vođstvo nekoliko iskusnih mentora iz Udruženja a koji su ujedno i predavači za stručne obuke čije se polaganje za personalne licence vrše pred komisijom MUPa a na osnovu Ovlašćenja od strane sektora za vanredne situacije.

Nakon završene prakse, u zavisnosti od pokazanog uspeha kandidatima se pruža mogućnost stalnog zaposlenja u nekoj od Ovlašćenih pravnih lica za izradu Procene rizika od katastrofa i izradu Plana zaštite i spasavanja kao i mogućnost daljeg usavršavanja.

Sa svakim kandidatom će biti posebno sačinjen ugovor o stručnoj praksi.

USLOVI:

 • da su članovi Udruženja za vanredne situacije Republike Srbije (zahtev za članstvo mogu preuzeti sa sajta www.vanredne-situacije.net, članstvo je besplatno za sva fizička lica)
 • da nisu u redovnom radnom odnosu kod drugog poslodavca
 • starosna dob nije važna
 • da su sa teritorije opštine grada Novog Sada ili da imaju boravak u opštini grada Novog Sada
 • sedmi stepen stručne spreme odnosno minimum 240 bodova (svi fakulteti), nije potrebno radno iskustvo
 • stručna praksa traje 6 meseci (40 časovna radna nedelja)

DOBIJAJU:

 • besplatnu teorijsku i praktičnu obuku
 • stipendiranje za stručnu obuku (bez plaćanja 36 nastavnih časova) a koja inače košta 30.000 dinara
 • stipendirana uplata za polaganje stručnog ispita pred komisijom MUPa za dobijanje licence za procenu rizika a koja inače košta 15.000 dinara
 • mogućnost zapošljavanja u jednom od Ovlašćenih pravnih lica koja se bave izradom procene rizika od katastrofa i izrade plana zaštite i spasavanja nakon završene stručne prakse ili da se samostalno bave izradom pomenute dokumentacije
 • stipendirano prisustvo svim obukama, seminarima radionicama koje organizuje Udruženje.
 • odlični uslovi rada uz mentorstvo nekoliko stručnjaka iz oblasti vanrednih situacija.

NAPOMENA:

Zahtevi za članstvo mogu da se uzmu sa sajta udruženja (http://www.vanredne-situacije.net/strucna-praksa.htm) i da se skenirani i potpisani pošalju na Udruženje - vansituacijers@gmail.com, sa napomenom STRUČNA PRAKSA i ostavljenim kontakt telefonom.

POTREBNO JE POSLATI:

 • popunjen obrazac zahteva za članstvo sa skeniranim potpisom (ako niste član)
 • popunjen obrazac zahteva za stručnu praksu (nije potrebno skenirati)

Kontakt osoba:

v.d. sekretar, Sandra Gajdobranski
(od 14 h do 16 h)

Rok za konkurisanje: 03.10.2019.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca UDRUŽENJE ZA VANREDNE SITUACIJE REPUBLIKE SRBIJE


UDRUŽENJE ZA VANREDNE SITUACIJE REPUBLIKE SRBIJE  nastalo je kao potreba da se ukaže na važnost prevencije vanrednih situacija i važnosti pripreme građana za adekvatno reagovanje u takvim situacijama i obavze pravnih subjekata proizišle iz  Zakonom o smanjenju rizika od katastrofa i postupanju u vanrednim situacijama.

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.