Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_27836

Kompanija „Dunav osiguranje“ a.d.o. sa tradicijom dugom 150 godina, kao akcionarsko društvo za poslove osiguranja, reosiguranja, saosiguranja i ostalih usluga u osiguranju, jedina je osiguravajuća kuća na domaćem tržištu registrovana za sve vrste osiguranja. Sva istraživanja tržišta ukazuju da je Dunav osiguranje najjači srpski brend u osiguranju, kao i da predstavlja sinonim za osiguranje u Srbiji.

Ukoliko Vas motiviše rad sa timom stručnih, posvećenih i profesionalnih ljudi i želite da gradite svoju karijeru u Kompaniji u kojoj možete da razvijate svoje potencijale i da se stručno usavršavate, pridružite se našem timu.

Kompanija „Dunav osiguranje“ a.d.o. raspisuje konkurs za poziciju:

Viši savetnik za investiciono održavanje

Lokacija: Beograd

Glavne odgovornosti/dužnosti:

 • Obаvlја slоžеnе pоslоvе iz оblаsti invеsticiоnоg ulаgаnjа, invеsticiоnоg i tеkućеg оdržаvаnjа imоvinе i оprеmе na nivou Kompanije
 • Radovi na adaptaciji i rekonstrukciji objekata, izgradnji objakata i održavanju instalacija
 • Snimаnje i izrаdа prојеkаtа pоstојеćеg stаnjа rаdi izrаdе tеhničkih rеšеnjа ili prојеktnоg zаdаtkа, izrada i overa projektnih elaborata, koordinacija rada na projektima, korespodencija sa izvođačima radova, samostalna izrada predmera i predračuna radova
 • Vođenje tima stručnog nadzora nad realizacijom investicije
 • Povremeni terenski rad

Potrebne veštine/znanja:

 • Poznavanje engleskog jezika
 • Poznavanje rada na računaru (MS Office i ACAD)

Potrebne kvalifikacije:

 • Diplomirani inženjer elektrotehnike (Posedovanje licence 450 - Odgovorni izvođač radova elektroenergetskih instalacija niskog i srednjeg napona) ili diplomirani inženjer mašinstva (Posedovanje licence 430 - Odgovorni izvođač radova termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike) ili diplomirani građevinski inženjer (Posedovanje licence 410 - Odgovorni izvođač radova građevinskih konstrukcija i građevinsko - zanatskih radova na objektima visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje)

Nudimо Vаm:

 • Mogućnost zasnivanja rаdnog оdnоsa u nајvеćој domaćoj оsigurаvајućој kоmpаniјi
 • Rad u stručnom i profesionalnom timu
 • Mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja
 • Kоntinuirаnо ulаgаnjе u prоfеsiоnаlni rаzvој zaposlenih
 • Odlične uslove za rad

Ukoliko ste zainteresovani za navedenu poziciju i ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam dostavite svoju radnu biografiju elektronskim putem.

Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

 Rok za konkurisanje: 11.09.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.