Konkurs je istekao.

 logo_31873

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 objavljuje sledeći konkurs:

Vozač autobusa

Subotica, više izvršilaca

Javno preduzeće „Subotica-trans“ Subotica poziva sva zainteresovana lica koja ispunjavaju dole navedene uslove da predaju traženu dokumentaciju za konkurs za radno mesto na određeno vreme sa mogućnošću produžavanja.

Zainteresovana lica su dužna da predaju sledeću dokumentaciju:

 • radnu biografiju, odnosno CV, u kojem će navesti: lične podatke (lično ime, datum rođenja, adresu prebivališta ili boravišta, kontakt broj telefona, e-mail adresu), podatke o obrazovanju, prethodna radna iskustva i veštine koje poseduju,
 • fotokopiju lične karte,
 • fotokopiju diplome,
 • fotokopiju vozačke dozvole (obavezno posedovanje D kategorije za profesionalnog vozača),
 • fotokopiju kartice za digitalni tahograf (poželjno),
 • uverenje o nekažnjavanju (SUP izdaje),
 • fotokopiju važećeg lekarskog uverenja za profesionalnog vozača autobusa.

Uslovi za rad:

 • najmanje završena srednja škola,
 • III stepen stručne spreme - KV bilo kog smera odnosno svih obrazovnih profila,
 • 6 (šest) meseci iskustva na upravljanju motornim vozilom N2.

Predmet i sadržaj radnih zadataka:

Poslovi vožnje autobusa na svim linijama i u slobodnom saobraćaju,izdavanje karata sa vozačkom mašinom, izdavanje lisnih karata, naplata cene prevoza po važećem cenovniku, obavljanje vožnje na registrovanim linijama po redu vožnje, vožnja autobusa prema zadatku iz turažnog lista i naloga koji mu izda otpravnik, davanje neophodnih informacija putnicima u vezi reda vožnje, otklanjanje sitnih kvarova u toku vožnje i organizacija prevoza putnika u slučaju većih kvarova uz obaveštavanje otpravnika odnosno dispečera, tačno i uredno popunjavanje putnih naloga propisanim podacima, vršenje podešavanja vremena na tahografu i obavljanje blagovremene zamene tahografskih uložaka i drugi poslovi.

Radno vreme:

 • puno radno vreme, u turnusu, uz mogućnost preraspodele, po potrebi dvokratno.

Tražena dokumentacija se predaje putem pošte na adresu: JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 sa naznakom: „Prijava za konkurs za vozača autobusa“ ili lično kod poslovnog sekretara na adresi JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84.

Nakon pregleda dokumentacije, kandidati koji ispunjavaju tražene uslove će biti pozvani na proveru stručne osposobljenosti/znanja/veština i to teorijsku (poznavanje propisa iz oblasti bezbednosti saobraćaja) i praktičnu proveru znanja (probna vožnja autobusom).

Rok za konkurisanje: 06.12.2018.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

o uslovima za ovu poziciju?

o zadacima za ovu poziciju?

o tome šta poslodavac nudi?

Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.