Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

NajStudent.com is a website that provides information on internships, scholarships, postgraduate studies, student travels and other extracurricular activities. Its intended for students who want to improve and advance.

 

 

„Rondine Citadella della Pace“ je italijanska nevladina organizacija, sa sedištem u Italiji, Toskani, koja od 1997. godine radi na promovisanju mira i dijaloga, kao i redukciji konflikata. Koristeći orginalan pristup u obrazovanju i razvoju, program okuplja mlade ljude koji dolaze iz različitih kultura i konfliktnih/post konfliktnih područja (Srednji Istok, Kavkaz, Balkan, Afrika), ističući kao svoju misiju „nastojanje za kreativnim prevazilaženjem konflikata kroz iskustvo mladih ljudi koji tokom suživota sa svojim geopolitičkim neprijateljem, otkrivaju osobu u njemu“.

„World House“ je središnji projekat organizacije, u trajanju od 2 godine – Jul 2020. - Jun 2022. godine, koji se sastoji iz 4 celine:

 • Svakodnevni život u zajednici sa ostalim studentima
 • Trening program sa radionicima na temu konflikt menadžmenta, razvijanje komunikacionih veština, emocionalne inteligencije – „soft skills“…
 • Društvena odgvornost/aktivno učešće u zajednici i doprinos njenom razvoju
 • Akademski razvoj – jednogodišnje master studije na nekom od odabranih univerziteta u okviru regija Toskana i Umbrija (Siena, Firenza, Pisa i Peruđa).

 

World House - Rondine Citadella della Pace

Beograd

Kome je program namenjen:

 • Onima koji poseduju Bachelor diplomu
 • Aktivnim  članovima  civilnog društva, koji su spremni da provedu 2 godine u radu na različitim temama u području transformacije konflikta te „peace-building“-a, kroz participaciju na raznim treninzima i seminarima
 • Timskim igračima sa razvijenim osećajem za zajedništvo, aktivno slušanje..
 • Sklonosti ka javnom nastupu kao i spremnost da se javno ispriča „sopstvena priča“ (konferencije, seminari, intervjui..)
 • Sklonosti ka liderstvu i spremnost za preduzimanje inicijative i odgovornosti
 • Zainteresovanima da žive sa svojim vršnjacima koji dolaze iz različitih zemalja, kultura i religija
 • Voljnima da daju svoj doprinos razvojnim projektima i društvenim inovacijama; sklonosti ka socijalnom preduzetništvu i razvijen osećaj za društvenu odgovrnost

 

Troškovi programa

Tokom čitavog perioda boravka, organizacija preuzima odgovornost za pokrivanje sledećih troškova:

 • Troškovi treninga i radionica organizovanih od strane organizacije
 • Troškovi smeštaja i pansiona (3 obroka+užina)
 • Troškovi akademskog obrazovanja - Master (školarina, kotizacije, prevoz, nastavni materijal...)

Troškovi za koje je odgovoran student uključuju lične troškove prevoza iz/u Italiju, vize, lična putovanja i medicinske troškove, kao i sve one troškove koji nisu posebno uključeni u troškove koje pokriva Organizacija.

 

Rok za prijavu

Rok za prijavu je 23.10.2019. godine, a prijavni obrasci se mogu preuzeti na stranici: https://callforparticipants.rondine.org/

Zainteresovani kandidati koji ispunjavaju kriterijume potrebno je da traženu dokumentaciju dostave.

 

Za sve dodatne informacije vezane za program, poziv i organizaciju, molimo Vas posetite http://www.rondine.org/

Za sva dodatna pitanja i nedoumice, možete se obratiti na e-mail:

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Najstudent


 • SRBIJA, Subotica,
 • PIB: 956565656
Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.