Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

  • Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom
  • Oglas dostupan i studentima

logo_36003

Embedded Software Developer

stalna pozicija sa punim radnim vremenom u Beogradu

Zanus raspisuje konkurs za stalnu poziciju embedded software developera. Razmatraće se prijave kandidata sa i bez iskustva.

Zanus se bavi razvojem inovativnih mehatroničkih sistema. Razvojni projekti se realizuju ili samostalno od strane kompanije u cilju plasiranja sopstvenih proizvoda na tržište ili u saradnji sa drugim startup kompanijama iz inostranstva.

Rad u kompaniji Zanus vam daje mogućnost da učestvujete u razvoju kako prototipova različitih mehatroničkih sistema, tako i proizvoda namenjenih tržištu od samog početka (inicijalne ideje), pa sve do finalne realizacije. Kao deo tima imaćete mogućnost da aktivno učestvujete u svim fazama razvoja i da svojim idejama i kritikama učestvujete u oblikovanju novih proizvoda. Radna atmosfera je vrlo dinamična i zaposleni se svakodnevno sreću sa najmodernijim konceptima i alatima. U kompaniji Zanus možete uživati u sigurnosti stabilnog radnog mesta uz uzbudljivu radnu atmosferu koja je karakteristična za startup kompanije.

Pozicija podrazumeva programiranje mikrokontrolera za drajvere DC motora sa i bez četkica, programiranje master i komunikacionih ploča za kontrolu više aktuatorskih osa, kao i pisanje programa za elektroniku koja služi za power management i punjenje baterija.

Uslovi:

  • Iskustvo u pisanju embedded softvera (iskustvo sa bare metal programiranjem – bez operativnog sistema je plus). Kandidati bez radnog iskustva se takođe mogu prijaviti pod uslovom da su završili elektrotehnički fakultet (poželjno smer elektronika). Praktično iskustvo u radu sa ARM kontrolerima je plus.
  • Poznavanje rada sa osciloskopom i iskustvo sa debagovanju štampanih ploča je plus.
  • Poznavanje i iskustvo u dizajniranju štampanih ploča je plus.
  • Iskustvo sa pisanjem softvera za drajvere motora, poznavanje CAN protokola i iskustvo sa energetskom elektronikom su plus.
  • Spremnost na učenje novih stvari i prihvatanje izazova u rešavanju inženjerskih problema, sklonost ka inovacijama i razvoju (Potrebni su nam ljudi koji hoće da uče i razvijaju se zajedno sa nama).

Prijavljivanje:

Prijave sa biografijom, kopijom diplome i dodatka diplomi slati elektronskim putem.

Rok za konkurisanje: 14.11.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.