Confida Consulting d.o.o.

Confida Consulting d.o.o.

O kompaniji

CONFIDA CONSULTING D.O.O je međunarodna savetodavna, konsultantska i revizorska kompanija sa mrežom kancelarija u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kosovu, Albaniji i Crnoj Gori.

Stranim investitorirma u Jugoistočnoj Evropi pomažemo sa svim finansijskim i poreskim pitanjima koja se javljaju tokom njihovih investicionih projekata u regionu i Srbiji.

U sve globalizovanijoj ekonomiji savetujemo klijente iz svih oblasti poslovanja i razvojnih faza. Od kompanija koje tek počinju da uspostavljaju biznise do onih koji brzo rastu i kojima trebaju sofisticiraniji finansijskih modela, naš tim stručnjaka je tu da ponudi optimalne odgovore na sva pitanja.

Naše veliko međunarodno iskustvo ogleda se u našoj fleksibilnosti u prekograničnoj komunikaciji i saradnji sa svim našim kancelarijama.

Naša područja ekspertize obuhvataju lokalna i međunarodna znanja o poresko-pravnim, revizorskim i računovodstvenim propisima i međunarodnom poslovnom
okruženju. Kombinujemo međunarodno iskustvo i lokalno znanje u stvaranju rešenja za sve naše klijente kako
bismo im pružali podršku koja im je potrebna da ostvare svoje poslovne vizije.

Ključ našeg uspeha leži u visokom nivou usluga i izuzetnim tehničkim veštinama i znanju našeg tima; mi prevazilazimo brojeve i zauzimamo ulogu vašeg pouzdanog partnera koji je tu za sve vaše poslovne potrebe u konsaltingu.

Pošto najviše cenimo poverenje naših klijenata, smatramo da ovo je najvažnija osnova za saradnju, a istovremeno i primarni garant našeg uspeha.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Knez Mihailova 22, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17512846

PIB

103084268