Vera Kovač

Operater u proizvodnji
Vera Kovač

Continental u Subotici sam odabrala kao poslodavca, jer sam informisanjem stekla utisak da je stabilna i ozbiljna firma, koja vodi brigu, kako o zaposlenima, tako i o kvalitetu proizvoda, što je za mene bilo značajno.

Od početka moje karijere u Continental-u, najveći izazov predstavljalo je konstatno učenje, kako bih uspešno savladala sve zadatake koji su mi dodeljeni. Najviše sam ponosna na to što sam, u Continental-u, iako već u zrelim godinama, i ja još više sazrela, postala savesnija, odgovornija. Verujem da sam svojom posvećenošću poslu uspela da doprinesem još boljoj saradnji u kompaniji.

Kada pogledam unazad, mogu da kažem da me za Continental u Subotici vežu samo lepa sećanja. Upoznala sam mnogo kolega i koleginica sa kojima sam uživala na proslavama i sportskim aktivnostima. Sa druge strane, svesna sam da ovih prethodnih pet godina ne bi postojalo da nije bilo vrednog rada, pravilne komunikacije i discipline, jer je samo na taj način moguće doći do pravog cilja, a to je za nas kvalitetan proizvod, koji ćemo isporučiti kupcima.

Ostala iskustva zaposlenih