Đorđe Vasić

Rukovodilac odeljenja Operacije u Logistici

​Posao u Logistici je izuzetno dinamičan i nijedan dan nije isti. Mnogobrojne situacije i izazove sa kojima se suočavamo zajednički rešavamo na dnevnom nivou i ta akcija, fleksibilnost, nepredvidivost i dinamika su ono volim kod svog posla jer tako svaki dan imamo priliku da usvajamo neka nova znanja i usavršimo svoje sposobnosti i kvalitete. Pored toga, Lidl je kompanija koju čine ljudi i koja na prvom mestu svojim zaposlenima nudi sigurnost, motivaciju i bezbroj mogućnosti za napredak, učenje i razvoj.
U našem odeljenju Logistike često se susrećemo sa situacijama koji odstupaju od planiranog i očekivanog raspored rada. Ponosan sam što su u tim situacijama svi članovi tima spremni da daju i preko svog maksimuma i pruže jedni drugima podršku kako bi se ispunio krajnji cilj, a to je da roba na vreme stigne u naše prodavnice i do naših potrošača.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.