Stevan Nenadović

Direktor Sektora skladišta Poslovnog područja logistike

Direktor Sektora skladišta Poslovnog područja logistike u kompaniji Mercator-S, naš kolega Stevan Nenadović, sa nama je od početka svoje karijere. Svoj prvi posao započeo je upravo u našoj kompaniji, i to odmah nakon završenih master studija na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, na poziciji praktikanta u sektoru logistike. Nakon 8 godina vrednog rada u našoj kompaniji, truda koji je uložio i brojnih rezultata koje je postigao za to vreme, danas uspešno i predano upravlja skladištima svih naših logističkih i veleprodajnih centara.

O prvim danima u kompaniji govori: „Sećam se da sam samo nekoliko sati posle položenog poslednjeg ispita na fakultetu dobio poziv na intervju za posao u kompaniji Mercator-S. Zahvaljujući praksi kompanije koja daje šansu novim, mladim ljudima da se pokažu, dokažu i napreduju, tog dana sam dobio priliku za svoj prvi posao, a kasnije i mnogo prilika za napredovanje u karijeri“.

Stevana smo pitali i da li se susretao sa izazovima u poslu, na početku karijere, i kako ih prevazišao, a on nam je rekao: „Uz stručne i vredne nadređene koji su od prvog dana nesebično delili svoja znanja sa mnom, i kolege koje su mi bile, ali koje su mi i danas, velika podrška i pomoć u poslu, moj trud i rad se video, a na kraju i isplatio. U takvom okruženju i uz takve uslove – uspeh svakog vrednog zaposlenog je zagarantovan“.

Naša kompanija kroz svoj sistem bodovanja i napredovanja zaposlenima pruža brojne mogućnosti da unaprede svoje veštine i konstantno nadograđuju svoju karijeru. Stevan Nenadović smatra da je upravo zahvaljujući načinu na koji naša kompanija vrednuje i motiviše zaposlene, ali i kolegama koje igraju za isti tim, postigao značajne uspehe u svojoj dosadašnjoj karijeri, ali i lako i brzo stigao do visoke i značajne pozicije u našoj kompaniji.

I na kraju, Stevana smo pitali kako vidi svoju budućnost u kompaniji Mercator-S?

Imam još mnogo toga da naučim. Zanimaju me svi procesi u logisitici. Zanimaju me da razumem kako suštinski funkcionišu i drugi delovi kompanije. Sve to mi omogućava timski rad i podrška kolega. Imamo veliku želju da naučim još, i mislim da ću u narednom periodu mnoge aktivnosti koje su u domenu mog rada podići na viši nivo.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.