Kultura koju negujemo

Air Serbia a.d.
Air Serbia
04.02.2019

Naši zaposleni su naš najvažniji partner za uspešno poslovanje kompanije. Kroz različite koncepte dobrobiti zaposlenih aktivno podržavamo balans privatnog i poslovnog života, nastojimo da u svakoj prilici podržimo koncept kompanije koja neguje porodične vrednosti, brine o zdravlju svojih zaposlenih i podstiče zdrav stil života.
 
Naša kultura je kultura performansa i kontinuiranog učenja. Er Srbija strateški pristupa razvoju svojih zaposlenih i ulaže u njihov lični i profesionlani napredak kroz različite razvojne programe i inicijative. Nastojimo da jačanjem internih resursa stvorimo jaku bazu kvalitetnih zaposlenih koji će se dalje razvijati kroz različite liderske pozicije u kompaniji.


Vrednosti koje negujemo u kompaniji su:
*Budi deo promene
Budi deo promene; postupaj s integritetom, pozitivno, otvoreno i iskreno.
*Budi odgovoran
Budi odgovoran; postupaj ispravno i etički u svakoj situaciji, pokazujući inicijativu u rešavanju pitanja poslovne etike.
*Budi posvećen
Budi posvećen; razmišljaj o posledicama svojih postupaka i kako bi one mogle da izgledaju drugima, pre nego što uradiš nešto ili doneseš neku odluku.
*Pruži izvrsnu uslugu
Pruži izvrsnu uslugu; nastoj da u svim aspektima poslovanja primeniš najbolje prakse. Ovo takođe podrazumeva primenu najviših standarda poslovne etike i zahtevanje da iste primene i naši dobavljači.
* Sačuvaj integritet u svemu što radiš
Sačuvaj integritet u svemu što radiš i podstakni naše klijente i dobavljače da nam veruju, postupajući etički i nepristrasno prema svima. U međusobnim odnosima takođe bi trebalo da postupamo profesionalno, nepristrasno i obzirno.

Ostali blog tekstovi poslodavca