Tamara Stupar

Supervizor za proizvod i uslugu na letu

Navedite nam Vašu poziciju, posao koji obavljate.

Postala sam deo kompanije 2004. godine i nakon 11 godina mog profesionalnog razvijanja na različitim pozicijama u okviru kabinskog osoblja, odlučila sam da preusmerim svoju karijeru kombinujući već stečeno znanje sa onim što bih želela da naučim tako da sam od 2015. godine svoju karijeru nastavila da razvijam na poziciji In Flight Product Supervisor (Supervizor za proizvod i uslugu na letu) u okviru sektora Guest Experience koji je deo Marketing tima.

Na poziciji Supervizora imam priliku da zajedno sa kolegama kreiram ponudu širokog spektra proizvoda i usluga koji su našim putnicima dostupni u toku leta. Moj zadatak takođe je i konstanto praćenje trendova u avijaciji prilagođavajući ponudu na Air Serbia letovima potrebama naših putnika kao i tržišta.

Zašto volite posao koji obavljate?

Raditi u industriji koja se neprestano menja je veoma interesantno a u isto vreme i izazovno.

Mogućnost da sam u toku sa svim aspektima jednog dinamičnog biznisa je ono što me ispunjava i čini svaki moj dan drugačijim.

Kako se osećate kao deo AirSerbia tima?

U kompaniji sam 17 godina i vreme provedeno ovde smatam za životni period pun poslovnih dostignuća i dragocenih iskustava.

Mišljenja sam da je ova kompanija dobar poslovni pravac za sve ljude koji žele da uče, rade i žive u dinamičnom okruženju.

Šta Vas motiviše, pokreće ili inspiriše?

Moje iskustvo do sada u Air Serbia znači učiti nešto novo svakog dana i konstantno se suočavati sa raznim izazovima, nijedan dan nije isti i sve to zajedno čini jedno izuzetno radno iskustvo koje me pokreće.

Sama po sebi avio-industrija je veoma dinamična i izazovna i upravo je to ono što me inspiriše i motiviše da pružam svoj maksimum.

Šta za Vas predstavlja AirSerbia?

Oduvek sam želela da postanem deo nacionalne kompanije i da mi prvi poslovni koraci budu u velikoj i uglednoj kompaniji kao bih mogla da se poslovno razvijam zajedno sa razvojem biznisa.

Rad za nacionalnu aviokompaniju smatram privilegijom i veoma sam ponosna na činjenicu da sam u prilici da radim u sistemu koji se neprestano menja i pun je specifičnosti.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.