Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Alca Trgovina d.o.o.

Alca Trgovina d.o.o. logo
Beogradska 7
Dobanovci-Beograd
SRBIJA
251-500
101602526
17416936

Alca Trgovina d.o.o.


Postojimo od 2002. godine na srpskom tržištu i sve snage smo usmerili ka tome da Vama omogućimo što bolji i jednostavniji život. Kao distributerska kuća u proteklih 14 godina zajedno sa našim dobavljačima i kupcima, omogućili smo krajnjim potrošačima dostupnost velikom broju renomiranih brendova. Verujemo u kvalitet proizvoda koje distribuiramo, pa ih u skladu sa time pozicioniramo i u svesti potrošača i na policama, kao premium brendove

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Želimo da radimo u društvu najboljih!
 
Upravo zato želimo da stvorimo motivišući ambijent koji omogućuje optimalan profesionalni razvoj i ostvarenje ličnih ambicija. Istovremeno, negujemo kulturu timskog duha zbog sinergije koju donose objedinjeni potencijali. Želimo da izgradimo uspešan tim ljudi koji dobro radi zajedno, ponosni na to što su deo Alca tima. I uspevamo u tome.
 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Uspeh i kontinuirani napredak naše kompanije leži upravo u ljudima, oni su naš najvažniji resurs. U cilju održavanja i unapređivanja poželjnog poslovnog okruženja mi:
 
Svakom zaposlenom pružamo mogućnost da se edukuje u skladu sa zahtevima radnog mesta i individualnim planom razvoja karijere.
Pružamo obuke koje su koncipirane tako da prate promene u dinamičnom poslovnom okruženju.
Nagrađujemo rezultate i uloženi napor.
Na našem putu da postanemo najbolje poslovno okruženje koje karakteriše poverenje i zajedništvo, znamo da smo svi mi u kompaniji članovi jednog tima, da samo radeći zajedno možemo postići izuzetne ciljeve koje ostvarujemo.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.