BALKAN BET d.o.o.

BALKAN BET d.o.o.

Poslovi

O nama


Kako biste nas što bolje upoznali, da krenemo od početka.


Mi smo kompanija Beo Impera, osnovana 1999. godine, kada smo i otvorili prvi lokal u hotelu Balkan, po kome je tadašnji brend dobio naziv „Kladionice Balkan“.
 
10 godina kasnije, između kompanija Beo Impera i Pionir Internacional, dolazi do saradnje i zajedničkog nastupa na tržištu pod jedinstvenim imenom BALKAN BET.
Volimo da pratimo svetske trendove i zahteve koje tržište svakodnevno zahteva, pa smo iz tog razloga 2015. godine podigli na noge našeg najmlađeg člana Balkan Bet d.o.o, kompaniju registrovanu za priređivanje igara na sreću putem elektronske komunikacije, odnosno online klađenje.

2017. godine, timu koji do sada ima razvijeni sistem zemaljskog i online klađenja, pridružuje se Nemačka kompanija Merkur Internacional.
Merkur posluje u koncernu "GAUSELMANN Group", u oblasti igara na sreću u vidu priređivanja i prodaje aparata za igre na sreću i predstavlja apsolutnog lidera na nemačkom tržištu u toj oblasti.
Mi, Balkan Bet, danas smo prisutni na više od 130 lokacija širom Srbije.
Beograd i Novi Sad su gradovi sa najvećim brojem lokala, ali su tu i Niš, Jagodina, Pirot, Valjevo, Mionica, Inđija, Obrenovac, Ub, Senta, Subotica, Vrbas, Sombor, Šabac....
 
Sa više od 1.200 zaposlenih u celom sistemu Balkan Bet-a možemo se pohvaliti savršeno usklađenim načinom poslovanja. U našim lokalima rade mladi, perspektivni i uspešni ljudi koji svakodnevno doprinose kvalitetu usluge, i sa svakim novim članom se te granice pomeraju, što nas čini jednom od najuspešnijih kompanija u Srbiji.

Menadžeri i radnici u lokalima svakodnevno pružaju najkvalitetniju uslugu našim korisnicima.
Svi objekti su pod video nadzorom 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Naši licencirani radnici FTO obezbeđenja su našim zaposlenima i igračima dostupni 24/7.
 
Naša ideja vodilja je da posao koji radimo, radimo sa uživanjem.
Srećemo se sa napetim, stresnim situacijama tokom radnog dana, ali nam je važno da svi mi zajedno stvaramo okruženje u kojem se osećamo dobro, produktivno i korisno.
 
Veliku pažnju polažemo na unapređenje u radu, zato obukama i edukacijama podižemo kvalitet naših zaposlenih za specificnu vrstu delatnosti.
Da, imamo velika očekivanja od naši zaposlenih, ali sa druge strane pružamo im siguran posao, mogućnost da uče i rastu u velikom sistemu, da se usavršavaju kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu kroz razne edukacije, kurseve i obuke koje organizujemo za njih.
Pored toga, vrlo vodimo računa da se svi zabavimo i opustimo na nekoj od kompanijskih proslava i druženja, kao i da jačamo sportski duh i navijačke strasti kroz mogućnost učestvovanja u košarkaškoj ili fudbalskoj ligi i da na taj način branimo boje Balkan Bet-a.

Zašto mi?

Naše vrednosti

Tim poštuje pravila i usavršava igru da bi bio još bolji, da bi bio najbolji.
Siguran i odlučan, tim od poverenja.
Na putu ka rezultatu - strasti su čiste, šanse nepropuštene, a vizija pobede stvarna i jasna. Taj put se deli sa drugima. U putovanju se uživa, to je trajanje; kontinuitet osvajanja; lepota ciljeva; radost rezultata.
Rezultat naše igre, cilj putovanja je najobičnija sreća, koju svi zaslužujemo. Zato je stvaramo.
 

Naši zaposleni

Uroš, 36
​Menadžer lokala

Kroz 13 godina rada u Balkan Bet-u i brojnih edukacija koje su mi u kompaniji bile omogućene, stekao sam znanje i veštine koje danas prenosim svojim kolegama. Podržavam ambicije, zalaganje i želju za napredovanjem, kao i timski rad. U Balkan Bet košarkaškom timu moja pozicija je, naravno – plejmejker.
 


Milan, 39
Specijalista za razvoj kadrova

U Balkan Bet-u sam počeo na poziciji blagajnika, a tokom 14
godina rada sam stekao vredna iskustva. Ponosan sam na dug i uspešan put, koji sam prešao do pozicije specijaliste za razvoj kadrova. Putovanja, fotografija i sport me inspirišu. Trudim se da taj kreativni deo sebe prenesem i na treninge koje držim.


Ivana, 36
Menadžerka lokala

Tokom 15 godina rada u Balkan Bet-u prošla sam kroz sve pozicije u lokalu, a sada sam menadžer. Sigurnost, znanje i napredovanje su obeležili taj period. Danas svoje znanje i iskustvo prenosim na mlađe kolege i taj osećaj je neprocenjiv.
​​

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Kontakt

BALKAN BET d.o.o.

Beograd, SRBIJA

office@balkanbet.rs

www.balkanbet.rs

+381 11 311 4474
Facebook
Twitter