BALKAN BET d.o.o.

BALKAN BET d.o.o.

Poslovi

O nama

Mi smo kompanija Balkan Bet, i na tržištu smo već više od 20 godina. Sa više od 700 zaposlenih i sa oko120 lokala širom Srbije, mi smo jedna od vodećih kompanija za priređivanje igara na sreću. U prijatnom ambijentu lokala, koji su pravljeni po određenim standardima, nudimo proizvode kao što su sportsko klađenje, klađenje na virtuelne igre, automat klubovi, ali i barovi koji našim igračima nude širok asortiman pića.
 

Zašto mi?

Organizaciona kultura

Naša pravila su takva da učinimo naše zaposlene svesnim da zajedno postižemo ciljeve i pravimo prilike za razvoj tržišta. Sistemi vrednosti su nam timski na mnogo nivoa, krenuvši od pozitivne energije, preko ujedinjene snage da se zajednički borimo sa tržištem, stvaramo nove ideje i na kraju zajedno slavimo uspehe.

Naši zaposleni

Dijana Stanković
​Blagajnica

Pored kucanja tiketa za zemaljsko i online klađenje, ili klađenje na virtuelne igre, moj zadatak je da se svaki igrač oseća dobro i da uživa u gledanju velikog broja sportskih događaja, jer se mi svi u lokalu znamo i stvarno osećamo kao kod kuće.

Vanja Zorić
Operaterka u slot klubu

Pozicija rada u slot delu lokala je jako dinamična. Moje kolege i ja svakodnevno odgovaramo na zahteve igrača, a posle kraćeg vremena se i upoznamo dovoljno da smo mi operateri jedan korak ispred zahteva i želja igrača. Mi smo tu da u svakom trenutku odgovorimo i na najzahtevnije zahteve igrača.

Jelena Panić
​Šank

​​Zadovoljstvo je raditi u lokalu koji je ovako dobro opremljen i koji poseduje veliki izbor osvežavajućih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, kafa… Sve je organizovano tako da daješ najbolje od sebe i najbolje radiš svoj posao. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/BalkanBetSportskaKladionica

Kontakt

BALKAN BET d.o.o.

Beograd, SRBIJA

office@balkanbet.rs

www.balkanbet.rs

+381 11 311 4474
Facebook
Twitter