Ball Beverage Packaging Europe Belgrade

 Ball Beverage Packaging Europe Belgrade

O nama

Ball Pakovanja Evropa Beograd d.o.o. – fabrika u Beogradu 
 
Od 2004. godine Ball korporacija posluje i u Srbiji. Beogradska fabrika ima više od 250 zaposlenih i na dve proizvodne linije proizvodi pet različitih veličina limenki, uključujući one koje kupujete u lokalnom marketu.
 
Samo u Beogradu, ekskluzivno, proizvodimo dva inovativna proizvoda Ball-a: limenku sa slamčicom – Strawster i BRE poklopac koji omogućava da limenku zatvorimo i odložimo dok ne poželimo da nastavimo da uživamo u napitku. Samo prošle godine, fabrika u Beogradu je proizvela 1,6 milijardi limenki od kojih je 22 odsto našlo svoje mesto na policama na stranim tržištima.
 
Zaposlenima u kompaniji Ball Pakovanja Evropa Beograd d.o.o. pruža se jedinstvena prilika za rad u istinskom multinacionalnom okruženju, u kome svakodnevno mogu da napreduju i da se razvijaju u profesionalnom i u ličnom aspektu. 
 
Naša kompanija je posvećena reciklaži i zaštiti životne sredine u svim segmentima poslovanja i ponosni smo na to što zajedno sa našim zaposlenima stvaramo odgovornu budućnost. Od osnivanja neprofitne Recan Fondacije u Beogradu realizovali smo veliki broj programa, u koje smo uključili 2.5 miliona ljudi,  264 škole, 30 vrtića, 5 fakulteta i više od 40 kompanija.

GBS- kancelarija za Globalne poslovne usluge u Beogradu 
Kancelarija za Globalne poslovne usluge u Beogradu pruža podršku svim našim operacijama u Evropi, Africi, Aziji i Bliskom istoku.  Trenutno tim čini više od 80  stručnjaka koji rade u oblastima poslovnog razvoja, kontrole, komunikacija, finansija, upravljanja kadrovima  i unutrašnje revizije. Zaposleni u GBS-u imaju priliku da se usavršavaju u okviru Ball korporacije, lokalno i u inostranstvu. Rad u GBS-u zaposlenima pruža jedinstvenu šansu da iz Beograda prate i budu kreatori svetskih poslovnih trendova. Istovremeno, zaposleni imaju mogućnost da se usavršavaju i na drugim lokacijama na kojima korporacija posluje.

Naši zaposleni

Dejan Ječmenica,
menadžer grafike

U Ball-u radim već 14 godina, počeo sam još kao student. Našao sam se u mladom, ali dovoljno iskusnom timu koji je imao razumevanja da me podrži i da mi priliku da, pre svega, naučim posao, a kasnije i napredujem.
 
Rad u grafičkom odeljenju  je jako zanimljiv  jer svi imamo priliku da iskažemo svoju kreativnost i učestvujemo u procesu kreiranja nečega što će na kraju predstavljati brend našeg kupca i što će se naći na polici kao gotov proizvod.
 
Ono što me je u Ball-u zadržalo toliko godina su dobra i pozitivna radna atmosfera kao i vera u ljude. To se ogleda kroz konstanto ulaganje u opremu i treninge, a sve sa ciljem da uvek možemo da odgovorimo na najzahtevnije zadatke i trendove koje diktira industrija.
 
Poručio bih mladim ljudima koji traže sigurnu sredinu, mesto gde mogu da napreduju i pokažu svoje talente- Ball je pravo mesto za vas!   

Aleksanar Damnjanović,
smenovođa u proizvodnji

Aleksanar Damnjanović, Smenovođa u proizvodnji
 
Ja sam Aleksandar, šef smene u proizvodnji limenki i u Ball korporaciji sam od 2005. godine.
 
Počeo sam na poziciji operatera. Vrlo brzo sam savladao sve potrebno za tu poziciju uz pomoć treninga i obuka koje je Ball omogućio.
 
Sa proširenjem proizvodnje unapređen sam u Team Leadera a nedugo zatim i na poziciju  kontrolora kvaliteta u smeni. Kao kontrolor sam radio oko 2 godine, a od 2015. godine radim kao smenovođa. Mogu se pohvaliti čestim proizvodnim rekordima tima i pravom porodičnom atmosferom koja vlada među nama.
 
Ball je kompanija koja brine o svojim zaposlenima,otvorena je za svakoga  i pruža priliku za razvoj i napredovanje. Ceni rad i požrtvovanje, što daje dodatnu snagu i motivaciju. 
Sluša potrebe i podstiče svakog od nas da se ponašamo kao da smo vlasnici kompanije. Sve to daje stabilnost i sigurnost i pojedincu i kompaniji. 


Privilegija je raditi u Ball-u 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

 Ball Beverage Packaging Europe Belgrade

Batajnicki drum 21 a, Beograd, SRBIJA

Facebook
Twitter