Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Bella 9 d.o.o.

Bella 9 d.o.o. logo
Beogradski put bb 15225
Vladimirci
SRBIJA
063482996
20-50
103565083
17614029

Bella 9 d.o.o.


Preduzeće "BELLA 9" spada među najveće prerađivače voća u Srbiji, Spada među 4 najbolja preduzeća u njenoj grani industrije i spada među 2% najuspešnijih preduzeća u Srbiji.Preduzeće Bella 9 bavi se preradom, zamrzavanjem i izvozom najkvalitetnijeg Srpskog voća na tržišta Evropske Unije, Amerike i Rusije. U našem sistemu posluju četiri fabrike za preradu voća i izvozimo 8000t voća uglavnom na tržište EU i USA. Posedujemo  BRC, HACCP, ISO 9001 standarde za proizvodnju, pakovanje voća. 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Od kandidata očekujemo da se na konkurs prijavljuju ako su motivisani uspehom i neprestanim napretkom.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Preduzeće Bella9 veruje da je neformalno radno okruženje i otvorena komunikacija jedini način za konstantan napredak i uspeh. Verujemo da je svaki pojedinac motivisan da bude deo tima koji će svojim radom doprineti uspesima koje kao kompanija postižemo. Zalažemo se za timski rad, lični i profesionalni razvoj, harmonične odnose unutar kompanije.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.