Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Bizlink Technology SRB d.o.o.

Bizlink Technology SRB d.o.o. logo
Vasilija Đurovića Žarkog br. 56
Prokuplje
SRBIJA
251-500
108108528
20933011

Bizlink Technology SRB d.o.o.


Kompanija BizLink Technology je industrija kablova i kablovksih sistema namenjenih aparatima za domaćinstvo i električnim uređajima. Osnovana je 1996. godine sa sedištem u Silikonskoj dolini, u Americi. Pozicionirana je na Tajvanskoj berzi i posluje u više zemalja od Sjedinjenih Američkih država preko Japana, Indije, Irske, Kine, Meksika do Malezije i Tajvana, a od sada po prvi put u Slovačkoj i Republici Srbiji gde se planira najznačajnije širenje kapaciteta i to novim zapošljavanjem i većim obimom investicija. U ovom trenutku ima više od 9000 zaposlenih.
Kompanija BizLink Technology poseduje najsavremenije kapacitete, pouzdanu i korisničku podršku, napredne proizvodne procese i profesionalne istraživačke i razvojne mogućnosti. Kao kompanija za rešavanje interkonekcijskih rešenja, brzo se razvija i zauzima visoko mesto u svetu savremenih informacionih tehnologija, medicinske opreme, potrošačke elektronike, motornih vozila, kućnih uređaja, optičkih vlakana i industrijske opreme. Kompanija koja služi za poboljšanje života kroz inovativne proizvode visokog kvaliteta i servisnih rešenja.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.