HALKBANK a.d. Beograd

HALKBANK a.d. Beograd

O kompaniji

I dok naša korporativna filozofija traje više od 80 godina, naša priča u Srbiji počinje 2015 godine, kada se posle Turske i Makedonije, HALKBANK pojavljuje i na tržištu Srbije.

Sa velikim ambicijama, iskrenom posvećenošću i neprocenjivim iskustvom naših zaposlenih za kratko vreme smo postali jedna od najatraktivnijih i najbrže rastućih banaka u Srbiji. Ali tu ne želimo da stanemo. Nastavljamo da postavljamo najviše ciljeve sa željom da u vremenu koje dolazi obezbeđujemo izuzetnost našim klijentima ali i da izazivamo tržište novim inovativnim uslugama.

Verujemo da to možemo da učinimo samo sa pravim ljudima, talentovanim pojedincima koji žele da, pružajući svoje znanje, ideje i posvećenost ostvare svoj potencijal. Za uzvrat, nudimo vam priliku da radite sa iskusnim bankarskim profesionalcima u dinamičnom okruženju punom izazova, gde ćete moći da nadograđujete svoje znanje i osigurate rast svoje karijere.

U srži našeg odnosa sa zaposlenima jeste naša posvećenost da omogućimo unapređivanje kompetencija i pružimo podršku vašim interesovanjima i nastojanjima u svetu bankarstva.

Brojimo 590 zaposlenih, 28 filijala, 7 ekspozitura i 1 šaltera.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Milutina Milankovića 9e, Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07601093

PIB

100895809

Broj zaposlenih

501 - 1000