Ana Mladenović

TGW Signaling Network Senior Expert

Pridružila sam se CETIN-u iz Telenor Common Operations kao Signaling Network Senior Expert. Pre ovog posla radila sam na održavanju radio mreže Telenora Srbije. Tim čiji sam sada član bavi se održavanjem Telenor Global Services mreže čije se data centri nalaze u Evropi i Aziji.  Radim u delu koji se bavi roaming i messaging servisima - povezivanje i održavanje signalizacije ka korisnicima. Posao je interesantan jer komuniciram sa kolegama iz različitih zemalja gde Telenor Grupa posluje, i dinamičan jer je svaki dan drugačiji.

Pozitivna energija u timu i sam posao koji obavljam je nešto što me pokreće. Verujem da je svakodnevno učenje, razvijanje veština kao i ljubav prema poslu veoma važna za svakog pojedinca. U CETIN-u svi zaposleni imaju priliku da napreduju i da uče kroz različite radionice i online kurseve. Zadovoljna sam što radim u organizaciji gde se kroz timski rad i pozitivnu atmosferu rešavaju svi zadaci. To omogućava da se steknu prijatelji u radnom okruženju.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.