Clean Air Solution d.o.o
Clean Air Solution d.o.o

Clean Air Solution d.o.o

Ne sledi stazu - ostavi trag

O kompaniji

Clean Air Solution je stabilna, brzorastuća kompanija, sa preko deset poslovnica u regionu. Bavimo se prodajom najkvalitetnijih rešenja za filtraciju vazduha i vode.


Više od decenije nudimo šansu mladim ljudima bez radnog iskustva da steknu nova znanja, upoznaju nove ljude i rade u dinamičnom i podsticajnom okruženju.
Sa prosekom od 24 godine, naš tim, sportskim rečnikom, spada u mlađe ekipe na terenu i upravo zato smo izuzetno ponosni na atmosferu i postignute rezultate koji se mere dvocifrenim godišnjim rastom.


Kulturu naše kompanije odlikuje rad kroz zabavu, okrenutost ka postizanju visokih ciljeva i “outside the box” način razmišljanja. Podržavamo jedni druge na putu konstantnog rasta i razvoja.

Kako verujemo da je tim na prvom mestu, volimo ljude koji sa nama dele iste vrednosti. Ne tražimo ljude sa super moćima, već samo motivisane ljude sa odličnim veštinama u komunikaciji i ljude koji su spremni da preuzmu profesionalnu odgovornost.

Zauzvrat kandidati mogu dobiti priliku da grade karijeru u internacionalnoj kompaniji, stručno usavršavanje u zemlji i inostranstvu, kao i brzo napredovanje do rukovodećih pozicija.

Pored toga imamo da ponudimo prijatnu radnu atmosferu sa kutkom za zabavu sa lazy bag-ovima, stonim fudbalom i pikadom, kao i rad i učenje kroz zabavu.

Beneficije

Proces selekcije

Ako nemaš tri godine iskustva u radu, pet godina provedenih na praksi, niti si ekspert na polju prodaje i marketinga, a pritom želiš da naučiš sve u ovim oblastima – onda si na pravom mestu.

CAS traži nove nade, ljude bez iskustva koji žele da uče i pomere svoje granice. Zato se radujemo tvojoj prijavi, pa makar ona sadržala samo jednu rečenicu “Želim da radim sa vama”!

Iako volimo i poštujemo različitost, naše kolege iz HR službe rade na tome da odaberu kandidate koji su najbolji match za naš tim. Svaku prijavu detaljno pregledamo i nakon toga na razgovor pozivamo kandidate koji uđu u uži izbor.

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar maršala Tolbuhina 44, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20600624

PIB

106433240

Broj zaposlenih

101 - 250