Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Clover Serbia d.o.o.

Clover Serbia d.o.o. logo
Rade Končara 1
Petrovaradin
SRBIJA
021 439 900
501-1000
104117610
20094656

Clover Serbia d.o.o.


Kompanija Clover Serbia deo je Clover Technologies grupe, koja je svetski lider u vertikalno integrisanim, kompletnim ekološkim rešenjima. Kompanija u Srbiji posluje od 2006. godine i bavi se reproizvodnjom toner kertridža za laserske štampače. Od samog početka naše poslovanje zasnovano je na veoma visokim švajcarskim standardima kvaliteta, što je poslužilo kao sjajna osnova za kontinuiran rast i razvoj. Počevši sa svega 25 zaposlenih, Clover Serbia je danas najveća fabrika ove vrste u Evropi i jedna među 5 najvećih u svetu. Pored toga što su naši proizvodi vrhunskog kvalitetu pronašli svoje mesto na nekim od najzahtevnijih svetskih tržišta, posebno smo ponosni na doprinos koji kroz ovakav način reproizvodnje I upotrebu postojećih resursa svakodnevno dajemo očuvanju životne sredine.
 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zajedno sa rastom i razvojem naše kompanije, razvija se i naš najvredniji resurs – naši zaposleni, kojih u ovom trenutku ima preko 650. Clover Serbia pruža idealno radno okruženje kako za one koji žele da uče od naših timova domaćih i stranih eksperata, tako i za sve koji svojim iskustvom, idejama i inventivnim rešenjima mogu da nam pomognu da lestvicu koju smo postavili najviše u našoj industriji, podignemo na još viši nivo. Biti deo multinacionalne grupe koja broji preko 20.000 zaposlenih na 60 lokacija širom sveta, našim zaposlenima pruža mogućnosti za napredak i usavršavanje koje su praktično neograničene. Prijatna radna atmosfera, konkurentna i redovna plata, korektan odnos prema zaposlenima – samo su neke od prednosti koje nas izdvajaju od ostalih.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.