Coca-Cola Hellenic d.o.o.

Coca-Cola Hellenic d.o.o.

O nama

Coca-Cola Hellenic grupa
Coca-Cola Hellenic je druga najveća punionica Coca-Cola proizvoda na svetu. Snabdeva pićem više od 580 miliona ljudi kroz 28 zemalja na tri kontinenta.
2014. godine je proglašena liderom među proizvođačima bezalkoholnih pića u Evropi.
 
Coca-Cola Hellenic Srbija
Coca-Cola HBC Srbija, kao deo Coca-Cola Hellenic Grupe, jedna je od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u Srbiji i ovlašćena je punionica kompanije The Coca-Cola Company.
Coca-Cola Hellenic Srbija je prisutna u Srbiji i Crnoj Gori od 1997.godine, sa dve punionice. Stalno ulaže u napredak poslovanja u Srbiji, a zapošljava oko 1300 ljudi.
Kompaniji Coca-Cola Hellenic Srbija pripada i fabrika Vlasinka koja proizvodi vodu Rosu. Pored Rose i Coca-Cole proizvodi i Cola-Colu Zero, Fantu, Sprite, voćne sokove Next, Next Pulpy, Joy ali i brendove licencirane od strane drugih kompanija, kao što su Nestea, Burn, Ultra Energy i Schweppes.
Prema rezultatima istraživanja objavljenog u septembru 2015. godine Coca-Cola HBC je  najpoželjniji poslodavac među mladima. AIESEC i GfK su sproveli online istraživanje Serbia Youth Voice, koje je rađeno na reprezentativnom uzorku od preko 1000 mladih iz gradova širom Srbije.
Neprestano uvodi inovacije u poslovanje, ulaže u zaposlene, naročito njihov razvoj i znanje i sve to kako bi pružila najbolju uslugu potrošačima. Kupci su u fokusu svega što Coca-Cola Hellenic Srbija radi, jer sa njima raste.
Vrednosti kompanije:
Živimo naše vrednosti! Imamo integritet i radimo ono što je ispravno, a ne samo lako.
 
SAVRŠENSTVO U SVEMU ŠTO RADIMO
Težimo da zadivimo svojom posvećenošću i brzinom.
 
 KONTINUIRANO UČENJE
Slušamo druge i imamo želju za stalnim učenjem i razvojem.
 
 BRINEMO O NAŠIM LJUDIMA
Verujemo u naše ljude, ulažemo u njih i osnažujemo ih.
 
 SVI ZAJEDNO KAO JEDAN
Verujemo u timski rad i uvek dajemo svoj doprinos.
 
 POBEĐUJEMO SA KUPCIMA
Naši kupci su u fokusu svega što radimo.

Zašto mi?

CAREER FROM THE BOTTLE

CAREER FROM THE BOTTLE je posao, koji predstavlja ubrzani početak tvoje karijere u Coca-Cola Hellenic. Imaš kompetitivnu platu. Prosek ocena nije relevantan i svima pružamo jednaku šansu. Ovo je prilika da gradiš internacionalnu karijeru, a vrlo brzo ćeš i ti biti u ulozi da prenosiš znanje drugima. Ono što treba da znate je: • Prosek nam nije relevantan • Ne tražimo radno iskustvo (ali se možete prijaviti i ako imate radnog iskustva do 2 godine) • Poželjno je da ste diplomirali (ali ukoliko imate ne više od 5 ispita do diplomiranja, prijavite se) • U 2017. godini program je lansiran 1. Decembra i primljeno je 7 novih zaposlenih.  Više informacija o programu i možete videti na http://careerfromthebottle.com/ Cilj programa CAREER FROM THE BOTTLE je da zaposli talentovane mlade ljude koji nose potencijal u sebi, i razvije ih u buduće uspešne menadžere koji će voditi dalji napredak Coca-Cola Hellenic kompanije. CAREER FROM THE BOTTLE program traje 3 godine i organizovan je tako da svaka faza predstavlja viši korak u poslovima i odgovornostima, kao i viši stepen razvoja učesnika. Program počinje tako što se učesnici prvo upoznaju sa kompanijom. Zatim rade u odabranoj funkciji i dodatnim projektima, koji su od strateške važnosti za kompaniju. I na kraju projekta učesnici su zaduženi za vođenje tima. U Coca-Cola Hellenic kompaniji svoju karijeru možete početi u različitim sektorima (tu odluku ćemo doneti zajedno u poslednjoj fazi selekcije „Intervju“): 1. Komercijalni sektor (Prodaja, Marketing) 2. Lanac Snabdevanja (Proizvodnja, Logistika) 3. Finansije 4. Ljudski Resursi. Na kraju programa utvrđuje se uspeh svih učesnika na nivou top menadžmenta kompanije, gde se donose odluke o narednim koracima u Coca-Cola Hellenic sistemu.

Naši zaposleni

Jovana Čupić
Supervizor magacina gotovih proizvoda

Pridružila sam se Coca-Cola Hellenic sistemu 2011. kao Management Trainee u logistici. Radila sam na implementaciji SAP-a u službi distribucije, zatim kao planer i analitičar ruta i utovara. Kao jedan od nosilaca projekta Lean Logistics bila sam odgovorna za optimizaciju distributivnih ruta i povećanje zadovoljstva kupaca.

2013. prelazim na poziciju Specijaliste za snabdevanje kupaca, na kojoj sam doprinela unapređenju saradnje sa ključnim kupcima u oblasti lanca snabdevanja.

Tokom 2014.godine sam se bavila unapređivanjem procesa upravljanja tokovima paleta, a od 2015. sam Supervizor magacina gotove robe. Odgovorna sam za nesmetano funkcionisanje rada magacina tokom promena koje su usledile nakon prebacivanja proizvodnje đuseva u Beograd. Takođe sam učesnik programa ubrzanog razvoja zaposlenih, koji za cilj ima prelazak na viši nivo rukovođenja (od vođenja tima ljudi, ka vođenju tima tim-lidera).

Bojana Jamedžija
Menadžer za analizu ponašanja potrošača i razvoj kategorija

Coca-Cola Hellenic-u sam se pridružila krajem 2010.godine, nakon studija. Karijeru sam započela kao Management Trainee. Radila sam kao finansijski analitičar u podsektoru Biznis plan i finansijska analiza, i vodila projekat evaluacije nove cenovne strukture.

Tokom 2012-te godine radila sam na strateškom projektu u centrali CCH u Atini. Projekat je obuhvatao razmatranje i evaluaciju različitih opcija za outsorsing.

2013-te godine postajem Supervizor upravljanja prihodima. Moj posao je bio da vodim procese vezane za cene i popuste ka kupcima, podržavam implementaciju komercijalne politike, vodim računa o žalbama kupaca. Vodila sam tim od četvoro ljudi.

U junu 2015. je bila prekretnica u mojoj karijeri pošto sam iz sektora finansija prešla u sektor marketing, na poziciju menadžera za analizu ponašanja potrošača i razvoj kategorija. Na novoj poziciji obezbeđujem podršku u procesu strateškog odlučivanja, kroz ključne uvide o trendovima na tržištu, performansama kompanije i konkurencije, kao i ponašanjima potrošača. Moj tim se bavi i upravljanjem kategorijama kroz saradnju sa ključnim kupcima.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/cocacolahbc.srbija/

Kontakt

Coca-Cola Hellenic d.o.o.

Batajnicki drum 14-16, 11 080 Zemun, Beograd, SRBIJA

http://www.coca-colahellenic.rs/

Facebook
Twitter