Confida Consulting d.o.o.

Confida Consulting d.o.o. logo
Knez Mihailova 22
Beograd
SRBIJA
011/3039104
20-50
103084268
17512846

Confida Consulting d.o.o.


CONFIDA CONSULTING D.O.O je međunarodna savetodavna, konsultantska i revizorska kompanija sa mrežom kancelarija u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kosovu, Albaniji i Crnoj Gori.

Stranim investitorirma u Jugoistočnoj Evropi pomažemo sa svim finansijskim i poreskim pitanjima koja se javljaju tokom njihovih investicionih projekata u regionu i Srbiji.

U sve globalizovanijoj ekonomiji savetujemo klijente iz svih oblasti poslovanja i razvojnih faza. Od kompanija koje tek počinju da uspostavljaju biznise do onih koji brzo rastu i kojima trebaju sofisticiraniji finansijskih modela, naš tim stručnjaka je tu da ponudi optimalne odgovore na sva pitanja.

Naše veliko međunarodno iskustvo ogleda se u našoj fleksibilnosti u prekograničnoj komunikaciji i saradnji sa svim našim kancelarijama.

Naša područja ekspertize obuhvataju lokalna i međunarodna znanja o poresko-pravnim, revizorskim i računovodstvenim propisima i međunarodnom poslovnom
okruženju. Kombinujemo međunarodno iskustvo i lokalno znanje u stvaranju rešenja za sve naše klijente kako
bismo im pružali podršku koja im je potrebna da ostvare svoje poslovne vizije.

Ključ našeg uspeha leži u visokom nivou usluga i izuzetnim tehničkim veštinama i znanju našeg tima; mi prevazilazimo brojeve i zauzimamo ulogu vašeg pouzdanog partnera koji je tu za sve vaše poslovne potrebe u konsaltingu.

Pošto najviše cenimo poverenje naših klijenata, smatramo da ovo je najvažnija osnova za saradnju, a istovremeno i primarni garant našeg uspeha.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Nudimo našim zaposlenima rad u motivisanoj, dinamičnoj i prijateljskoj ekipi, kao i atraktivne mogućnosti za napredovanje u karijeri i napredak sa stimulativnom platom.

Naše rastuće međunarodno prisustvo znači da svojim zaposlenima možemo ponuditi stalne mogućnosti za profesionalan i lični razvoj kroz stručno usavršavanje i obuku.

Razvijamo kulturu inovacije podstičući naše ljude da se otvaraju novim mogućnostima i preuzimaju odgovornost za svoje rezultate. Podrška našim zaposlenima u razvijanju njihovih veština putem međunarodnih i internih kurseva i stručnih seminara jedan je od naših glavnih prioriteta.

Stalno smo u potrazi za visoko motivisanim i profesionalnim timskim igračima koji proaktivno koriste svoje veštine u rešavanju problema i samim tim poštuju naše vrednosti koje se zasnivaju na pružanju visokog nivoa usluga našim klijentima.

 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.