Profil poslodavca

Confida Consulting d.o.o. logo

Confida Consulting d.o.o.

Confida Consulting d.o.o.


CONFIDA je međunarodna mreža kompanija za poresko savetovanje, konsalting i računovodsto sa filijalama u Austriji i mnogim drugim zemljama Jugoistočne Evrope. CONFIDA savetuje klijente iz svih privrednih grana u jednoj rastuće globalizovanoj sredini. Prema ekonomskoj strukturi, na usluzi smo poslovnim kompanijama, profesionalcima, farmerima, šumarima i industrijskim kompanijama.

Otkrivati sebe iznova svakog dana, hrabro pronalaziti nove puteve i neprekidno raditi na održivoj dobrobiti naših klijenata je jedan odciljeva ove kompanije. Rast iz sopstvene internacionalizacije u kombinaciji sa međunarodnim vezama. Optimizacija portfolija usluga.

Tražimo velike potencijale sa izuzetnim univerzitetskim obrazovanjem i višejezičnim obrazovanjem. Biramo zaposlene na osnovu nekoliko procena i tražimo pisani dokaz njihovog obrazovanja kao i dobar utisak na razgovoru za posao.

CONFIDA traži mlade individue, preduzetnički nastrojene spremne da pokažu proaktivnost, veštinu rešavanja problema, fleksibilnost i timski duh. Zainteresovani i posvećeni pojedinci su potencijalni zaposleni. Za Vaš rad kao profesionalnog kandidata tražimo univerzitetsko zvanje iz oblasti poreske regulative i povereničkog menadžmenta kao i odlično znanje jezika (engleski,nemački i italijanski) su prednost.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Neverovatan uspeh dolazi od posvećenosti i sposobnosti naših zaposlenih. Zaposlenima su ponuđeni interesantni poslovi u motivišućem, dinamičnom i prijateljskom timu kao i atraktivne karijerne mogućnosti za stručnjake u oblasti platnih spiskova, računovođa, poreskih savetnika i revizora plaćenih po učinku.
Profesionalna obuka nam je jednako važna kao i lično usavršavanje zaposlenih koji uz sebe imaju mentora (kolegu ili vođu tima).


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.