Jelena Cvejić

Direktor Direkcije za korisničke usluge i direktnu prodaju
Jelena Cvejić

Svoju karijeru u DDOR-u započela sam 1999. godine kao stručni saradnik, zatim sam nekoliko godina provela u Trening timu, baveći se obukama zaposlenih. Od 2013 godine zaposlena sam na poziciji Direktora Korisničkog centra.


Posao podrazumeva planiranje, organizaciju, rukovođenje i koordinaciju rada Korisničkog centra u smislu podrške klijentima DDOR-a i Direktnoj prodaji, zatim razvoj i unapređenje rada u Korisničkom centru, kao i analizu i praćenje rezultata rada.


Posao je izuzetno dinamičan, predstavlja svakodnevni izazov kako u radu sa klijentima tako i u radu sa zaposlenima. Velika prednost rada u Korisničkom centru je neprocenjivo iskustvo i nova saznanja koja se stiču svakodnevno.


DDOR je kompanija koja kroz profesionalan rad sa klijentima konstantno napreduje u svim oblastima poslovanja, pa samim tim omogućava sticanje velikog iskustva, nudi mogućnost napredovanja i razvoja kako na ličnom tako i na profesionalnom planu. Rad u DDOR-u pruža saradnju sa stručnim, iskusnim i ambicioznim kolegama.

Ostala iskustva zaposlenih