Deloitte d.o.o.

Deloitte d.o.o.

O nama

Deloitte pruža usluge revizije finansijskih izveštaja, poreskog, menadžment, finansijskog i konsaltinga u oblasti upravljanja poslovnim rizicima. Putem globalne mreže povezanih članova u preko 150 zemalja, Deloitte svojim klijentima obezbeđuje mogućnosti svetskog nivoa i usluge visokog kvaliteta, pružajući im ono što je neophodno kako bi savladali i najsloženije izazove svog poslovanja. Približno 290.000 Deloitte-ovih stručnjaka radi na prepoznatljivosti Deloitte-a kao najbolje globalne kompanije za profesionalne usluge.

Deloitte-ove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne saradnje, koja afirmiše integritet, izuzetan osećaj za klijente i tržište, uvažavanje kolega i snagu kulturne raznovrsnosti. Oni deluju u okruženju koje podstiče kontinuirano učenje i nudi nove poslovne izazove i prilike za razvijanje karijere. Deloitte-ovi stručnjaci su posvećeni jačanju društvene odgovornosti, sticanju poverenja javnosti i pozitivnom uticaju na zajednice u kojima deluju.

Kancelarija Deloitte-a u Beogradu je počela sa radom 1991. godine, a danas je u njoj zaposleno više od 230 konsultanata i revizora iz zemlje i inostranstva.


Naši zaposleni

Dejan Mraković, Partner u Sektoru za poreski konsalting

"Deloitte je brend koji ti stvara osećaj obaveze da budeš najbolji u poslu kojim se baviš i istovremeno ti daje apsolutno sve resurse za to. Osim toga Deloitte podstiče kontinuirano učenje i nudi nove poslovne izazove za razvijanje karijere. Pripadnost mreži kancelarija i grupi profesionalaca, kao i maksimalno olakšana razmena znanja i alata značajno olakšava put do uspešnog izvršenja posla. „As One“ nije slučajno izabran kao jedan od osnovnih postulata rada Deloitte-a globalno. Za moj uspeh je jednako zaslužna pomoć drugih kolega koliko i moje lično zalaganje, a tu pomoć je omogućila upravo „As One“ kultura."

Olivera Pilipović, Koordinator za poslovne odnose sa kineskim kompanijama

"Izuzetno mi se dopada to što mi pozicija koordinatora za saradnju sa kineskim kompanijama pruža priliku da sarađujem sa kolegama iz svih funkcija u Deloitte-u u Srbiji, i istovremeno budem deo globalnog tima Chinese Services Group koji postoji na više od 130 lokacija u okviru Deloitte-a. 
Ono što prema mom iskustvu izdvaja Deloitte od ostalih poslodavaca je mnogo veća fleksibilnost, korporativna kultura koja podstiče svakog pojedinca da da ono najbolje od sebe i prilika za stalno profesionalno usavršavanje. Dok sa jedne strane pružaju podršku i smernice, lideri u Deloitte-u članovima svojih timova istovremeno daju i dovoljno slobode da ispolje inicijativu i samostalno reše izazove sa kojima se tokom rada susreću."

Nebojša Jovanović, Rukovodilac u Sektoru za poreski konsalting

"Nakon završetka master studija iz međunarodnog poreskog prava u Holandiji, a na preporuku profesora, dobio sam priliku da se bavim indirektnim porezima u Deloitte-u. Pet godina radim u ovoj kompaniji i mnogo me raduje činjenica da o svojoj karijeri razmišljam na isti način kao i na početku. Deloitte svojim zaposlenima daje ogromne mogućnosti za lični i profesionalni razvoj i konstantno usavršavanje, i to ne samo na polju sticanja novih znanja iz materije kojom se bavite, već i u pogledu unapređenja veština komunikacije kako sa klijentima, tako i sa kolegama."

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/DeloitteSrbija

Kontakt

Deloitte d.o.o.

Terazije 8, 11000 Beograd, Srbija

cershumanresources@deloittece.com

www.deloitte.com/rs

+381 (0) 11 3812 - 200
Facebook
Twitter