Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Deloitte d.o.o.

Deloitte d.o.o. logo
Terazije 8
11000 Beograd
SRBIJA
+381 11 3812 100
101-250
100048772
07770413

Deloitte d.o.o.


Deloitte pruža usluge revizije, poreskog, poslovnog, finansijskog i konsaltinga u upravljanju rizicima. Putem globalne mreže povezanih članova u preko 150 zemalja, Deloitte svojim klijentima obezbeđuje mogućnosti svetskog nivoa i usluge visokog kvaliteta, pružajući im ono što je neophodno kako bi savladali i najsloženije izazove svog poslovanja. Približno 290.000 Deloitte-ovih stručnjaka radi na prepoznatljivosti Deloitte-a kao najbolje globalne kompanije za profesionalne usluge.

Deloitte-ove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne saradnje, koja afirmiše integritet, izuzetan osećaj za klijente i tržište, uvažavanje kolega i snagu kulturne raznovrsnosti. Oni deluju u okruženju koje podstiče kontinuirano učenje i nudi nove poslovne izazove i prilike za razvijanje karijere. Deloitte-ovi stručnjaci su posvećeni jačanju društvene odgovornosti, sticanju poverenja javnosti i pozitivnom uticaju na zajednice u kojima deluju.

Kancelarija Deloitte-a u Beogradu je počela sa radom 1991. godine, a danas je u njoj zaposleno više od 230 konsultanata i revizora iz zemlje i inostranstva.

 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Ukoliko smatrate da imate odgovarajuće znanje, veštine i iskustvo, Deloitte Vam nudi jedinstvene mogućnosti za usavršavanje i razvoj karijere u sredini koja će podržati Vaša profesionalna nastojanja i želje.

Ako verujete da možete da ostvarite svoja očekivanja u Deloitte-u i doprinesete našem poslovanju, molim Vas da pošaljete svoj CV na email: cershumanresources@deloittece.com.

U procesu selekcije kandidati prolaze kroz proces testiranja prilagođen poziciji za koju se vrši selekcija.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Smatramo da našu najveću prednost čine ljudi. Naš tim čini veliki broj stručnjaka koji poseduju sve domaće i strane licence, a prosek starosti naših zaposlenih je 32. godine. Oni su snaga i budućnost naše kompanije. Ponosni smo što neki od naših bivših kolega sada rade na visokim pozicijama u drugim organizacijama - vodećim kompanijama kod nas i u svetu, domaćim i stranim bankama i državnim institucijama.

Kao deo globalne mreže pratimo i implementiramo najnovije trendove u oblasti obuke i unapređivanja zaposlenih. Kako bismo klijentima pružili što bolju uslugu, naši zaposleni se usavršavaju na kursevima i studijama inostranih institucija. Svakom zaposlenom se posvećuje jednaka pažnja, prati razvoj karijere i pružaju povratne informacije o radnom angažovanju na projektima. Dobar sistem mentorstva i savetovanja od strane iskusnijih kolega, omogućava zaposlenima da otklone ili umanje svoje nedostatke, kao i da svoje dobre strane još više razviju. Zaposleni Deloitte-a imaju mogućnost rada i usavršavanja u inostranstvu.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.