Delphi Packard d.o.o. Novi Sad

Delphi Packard d.o.o. Novi Sad

Poslovi

O nama

Delphi je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije. Isporukom naprednih električnih i elektronskih delova, pogonskih sklopova i bezbedonosnih tehnologija proizvođačima vozila omogućuje da vozila postanu sigurnija, zelenija i bolje povezana.
Delphi kompanija u Srbiji proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Fabrika se nalazi u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II.
Delphi kompanija je istrajna u stvaranju radnog okruženja koje nudi karijerne mogućnosti za zaposlene na svim nivoima.
Delphi kompanija konstantno gradi mrežu dobavljača, sa posebnom pažnjom na uspostavljanje saradnje na lokalnom nivou kako bi između ostalog doprinela razvoju domaće privrede.
OTVORENA VRATA KOMPANIJE:
Svakog ponedeljka:
NOVI SAD - Alberta Tome 2, NSZ Novi Sad, velika sala u 10h
ZRENJANIN - Gimnazijska 7, Javno Stambeno, velika sala u 10h
Svakog utorka:
BAČKA PALANKA 
- Žarka Zrenjanina 43, velika sala u 10h
Svake srede:
VRBAS 
- Maršala Tita 89, Opština Vrbas, velika sala u 13h
Svakog četvrtka:
SRBOBRAN - Trg Republike 1, NSZ Srbobran, velika sala u 10h

Zainteresovani mogu da dođu na razgovor sa predstavnicima kompanije i upoznaju se sa svim detaljima vezanim za radno angažovanje. Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u porizvodnji a dovoljna je završena samo osnovna škola.
Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da konkurištu putem sajta „Poslovi Infostud“ ili prošalju svoju biografiju na delphiposao@aptiv.com a sve informacje o zaposlenju mogu dobiti na telefon 060/ 8892543.

Naši zaposleni

Maja Radojčić
​Asistent za reviziju i ažuriranje sistema praćenja proizvodnje u departmanu za proizvodnju

Kada sam odlučila da prihvatim posao u Delphi kompaniji nisam znala da li ću se zadržati dugo i da li će se taj posao poklopiti sa mojim očekivanjem i tadašnjim iskustvom. Kako su meseci odmicali,sticala sam znanje i napredovala. U kratkom vremenskom periodu sam napredovala na vise različitih radnih mesta u okviru departmana proizvodnje. Počela sam da radim kao operater na proizvodnoj liniji i potom sam napredovala na različite pozicije gde je svaka pozicija donosila više odgovornosti.  Nakon osam meseci rada u kompaniji stigla sam do pozicije asistenta za reviziju i ažuriranje sistema praćenja proizvodnje. Posao je dinamičan i konstantno učim nešto novo. Prezadovoljna sam što radim u Delphi kompaniji i preporučila bih svima koji vole dinamično okruženje da se priključe našem timu. 

Aleksandar Obradović
​IT tehničar u departmanu za održavanje

Godinu dana je proteklo od kada sam deo IT tima u kompaniji Delphi Packard Srbija.  Tokom mog petnaestogodišnjeg iskustva u IT sektoru, nikada se nisam  susreo sa tako velikim sistemom koji koristi najsavremeniju opremu u cilju postizanja najboljih rezultata.  Moj posao i posao mojih kolega je pun izazova i novih saznanja koje stičemo rešavanjem najrazlicitijih informatičkih problema. Prevashodno dajemo podršku svim proizvodnim procesima u okviru fabrike, a na usluzi smo i svim ostalim sektorima. Svaki radni dan je veoma prijatan jer imamo priliku i mogućnost da stvaramo nova poznanstva komunicirajući sa kolegama kako u zemlji tako i inostranstvu.
Ono što kompaniju čini posebnom je što nudi dinamično okruženje, mogućnost za napredovanje i sticanje novih saznanja. Autoindustrija zahteva brzinu i tačnost što može da predstavlja izazov svima onima koji razmišljaju brzo i sa lakoćom donose odluke. Na taj način nas sve podstiče da radimo svoj posao još bolje i budemo mu 100% posvećeni.

Miloš Kraguljević
​Specijalista za nabavku direktnih materijala u departmanu za nabavku

Još kao dete, bio sam strastven za automobilima, tako da nije čudo što danas radim u autoindustriji, najdinamičnijoj industriji na svetu. Saznanje da sam deo nečega sto menja način na koji ljudi žive, čini da budem najbolja verzija sebe i da se osećam ponosno sto sam deo Delphi tima. Ja sam deo departmana za nabavku, departmana koji  prema našoj globalnoj strukturi povezuje sve ostale departmane u kompaniji. Svaki dan je drugačiji, nosi nove izazove, inovacije, komunikaciju sa ljudima iż različitih država, pa čak i kontinenata. Zbog toga, svaki dan kada otvorim vrata svoje kancelarije, osećam se kao da sam otvorio vrata celog sveta.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/delphi

Kontakt

Delphi Packard d.o.o. Novi Sad

Privrednikova 20, Novi Sad, SRBIJA

delphiposao@delphi.com

www.delphi.com

+381 21 340 82 05, 060 8892534
Facebook
Twitter