Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

DPS KLAS GROUP d.o.o.

DPS KLAS GROUP d.o.o. logo
Savska 8
Šabac
SRBIJA
015/306-490
101-250
103233482
17546414

DPS KLAS GROUP d.o.o.


Preduzeće DPS KLAS GROUP D.O.O. sa sedištem u Šapcu, osnovano je 16.02.2004. godine. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja mlinarskih proizvoda i skladištenje žitarica. Pored ovih delatnosti, DPS KLAS GROUP bavi se i prometom semenske robe i mineralnih đubriva. Skladišno trgovinski centri se nalaze u : Šapcu, Platičevu, Jarku, Klenju, Buđanovcima, Nikincima,Beogradu i otvoreno je novo prijemno mesto u Vognju i nalazi se na Rumskom putu bb, na izlasku iz Rume ka Vognju , skladišnog kapaciteta 5000 tona.Pored prateće opreme , kolske vage od 60tona, raspolaže i sa sušarom od 20t/h.

U cilju proširenja proizvodnih i skladišnih kapaciteta, zadržavanja liderske pozicije na teritoriji Mačve, gde sarađujemo sa većim brojem aktivnih poljoprivrednih gazdinstava, investirano je u kupovinu dela Mlinske industrije „Lala Stanković“ Bogatić. Skladišni prostor mlinske industrije raspolaže kapacitetom od 11500t merkantilne pšenice, mlinom za preradu pšenice od 100/24h.

Proizvodnja brašna je locirana u mlinu u Platičevu ,Šapcu i Bogatću

2007. godine DPS KLAS GROUP dobija status ovlašćenog skladištara Republičke direkcije za robne rezerve. Ubrzo, preko Republičke direkcije za robne rezerve započinje ugovaranje proizvodnje sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima i na taj način preduzeće obezbeđuje veću prepoznatljivost na tržištu Srema i Mačve.

DPS KLAS GROUP je 2009. godine proširio svoje proizvodne i skladišne kapacitete kupovinom, nekadašnjeg giganta u oblasti mlinarstva, firme Žitoratar Šabac, gde premešta svoje sedište. Mlinska Industrija Popović Šabac posluje u okviru sektora: maloprodaje, veleprodaje, proizvodnje i skladištenja žitarica.

Stalnim usavršavanjem tehnoloških procesa, održavanjem visokog kvaliteta proizvoda, angažovanjem stručnog i kreativnog osoblja, ispunjavanjem ugovorenih obaveza i ulivanjem sigurnosti poslovnim partnerima DPS KLAS GROUP ostvaruje sigurnu poziciju na domaćem tržištu i prodor na strana tržišta: Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

U cilju uspostavljanja pouzdane poslovne aktivnosti prema međunarodnim standardima i stalnog poverenja u sopstvene proizvode i rad, preduzeće je 2010. godine sprovelo uvođenje HACCP sistema.

2012. godine ostvarili smo ulazak na tržišta Slovenije , Turske i Italije. Sarađujemo sa preko 2000 registrovanih poljoprivrednih gazdinstava.

Vrhunski i ujednačen kvalitet proizvoda, zadovoljstvo i trajno poverenje kupaca su osnovna načela na kojima se bazira poslovanje preduzeća DPS KLAS GROUP.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.