Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

DRUMKOM d.o.o.

DRUMKOM d.o.o. logo
Matije Korvina 17, Hotel Galleria, I sprat
Subotica
SRBIJA
024/529-333
< 20
108222393
20955040

DRUMKOM d.o.o.


DRUMKOM je mlada kompanija osnovana 2013. godine koja se prvenstveno bavi organizacijom medjunarodnog transporta robe. Za kompanije koje žele da izvezu│uvezu proizvod u mogućnosti smo da ponudimo kompletno rešenje - uslugu transporta, izvozne│uvozne carine, smeštaj robe, konsalting pri kupovini robe...

Ponosni smo na posao koji radimo i na kvalitet usluge koji uspevamo da pružimo našim klijentima. Za to su pre svega zaslužni naši zaposleni sa kojima delimo isti sistem vrednosti i koje nagradjujemo zbog njihovog doprinosa i posvećenosti kompaniji.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Kandidati koji ispune uslove iz oglasa automatski ulaze u uži krug izbora, što znači da ćemo vas pozvati na razgovor a nekada ćete raditi i test, u zavisnosti od pozicije.
Prednost dajemo samoinicijativnim kandidatima koji u procesu selekcije ponude nešto više.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Mogućnost stalnog zaposlenja │ Stalnu stimulaciju │ Mogućnost napredovanja │ Pozitivnu radnu atmosferu │ Rad u malom timu │ Tim bilding aktivnosti

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.