DRÄXLMAIER Serbia

 DRÄXLMAIER Serbia

Poslovi

O nama

DRÄXLMAIER Group je internacionalna porodična kompanija sa sedištem u Vilsbiburgu u Nemačkoj. Od svog osnivanja 1958.godine kompanija proizvodi i razvija moderne električne i elektronske instalacije i sisteme, luksuzne enterijere i centralne električne i elektronske komponente, sa jasnim fokusom na premijum automobilskom segmentu.

Mi smo jedan od 100 najboljih dobavljača u automobilskoj industriji u svetu. Naši stručnjaci svakodnevno rade na razvijanju sistema koji će doprineti da u budućnosti automobili budu sigurniji, udobniji i energetski efikasniji. Dobitnici smo mnogih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i razvoj.

DRÄXLMAIER Group na više od 60 lokacija u 20 zemalja širom sveta zapošljava oko 60.000 radnika.

DRÄXLMAIER Group je u Srbiji prisutan od novembra 2007. godine.

Naši zaposleni

Nikola Radaković,
Koordinator KS/VK

Od dolaska u DRÄXLMAIER Group moja karijera je išla uzlaznom putanjom. Za samo godinu dana prešao sam put od operatera do majstora proizvodnje i sad sam Koordinator odeljenja za sečenje kablova i predkonfekciju. Sviđa mi se što imam priliku da svoju karijeru nastavim da razvijam i van granica Srbije, na nekoj od lokacija DRÄXLMAIER-a u drugim zemljama.

Pajović Svetlana,
Referent za sisteme upravljanja kvalitetom

Moj zadatak je da sve što radimo bude u skladu sa standardima i normama kako bismo bili efektivniji i efikasniji. Drago mi je da radim u kompaniji koja ulaže u znanje svojih zaposlenih i pruža mogućnost za razvoj profesionalne karijere. Dinamika rada i osećaj zadovoljstva na kraju svakog završenog projekta je ono što me ispunjava u mom radu.

Igor Pejin
Šef proizvodnog sektora za sečenje kablova

U kompaniji Dräxlmeier sam počeo da radim 2012. godine kao radnik u proizvodnji. Za četiri godine rada u kompaniji postepeno sam napredovao do pozicije šefa jednog od proizvodnih sektora. Imam priliku da svakog dana radim u dinamičnom i kvalitetnom timu, da se razvijam na ličnom i profesionalnom planu i naučim mnogo toga kroz razne treninge.
 


Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

 DRÄXLMAIER Serbia

Skladišna hala "Zrenjaninski park" Lokacija Bagljaš Aerodrom 1, Zrenjanin, SRBIJA

application-serbia@draexlmaier.de

www.draexlmaier.rs

+381 (0)23 51 9226
Facebook
Twitter