EASYGOING ltd (CY)

EASYGOING ltd (CY)

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

O nama

Mi smo tehnološka kompanija inspirisana „easygoing“ stilom života i poslovanja. Iako smo po godinama mladi (osnovani smo 2014. godine), naš menadžment je više decenija prisutan u mnogim sferama IT poslovanja i iza sebe ima razvoj mnogih ozbiljnih IT projekata i proizvoda.
Zahvaljujući tom iskustvu koje je nekad bilo dobro, a nekad i loše, odlučili smo da naše poslovanje organizujemo bez tenzije i stresa. I upravo to je razlog zašto je nastala kompanija EASYGOING. Ovo ime ne oslikava samo našu želju za poslovanjem na jedan drugačiji, opušteniji način, već predstavlja i našu poslovnu filozofiju. Pažljivo biramo partnere i investitore, a da je to bio pravi put pokazuje i činjenica da danas zapošljavamo više od 20 iskusnih profesionalaca, da naše poslovanje raste eksponencijalnom linijom, kao i da se konstantno širimo.
Posvećenost „easygoing“ stilu života pokazujemo i kroz naše hardverske i softverske proizvode, koji imaju za cilj da olakšaju, ulepšaju i pojednostave svakodnevni život. Naš glavni proizvod je easy2u, interaktivni multifunkcionalni samouslužni kiosk koji je već pronašao svoj put do mnogih klijenata širom sveta. Ovi kiosci pripadaju industrijskoj grani za koju se u narednim godinama predviđa najbrži i najveći rast u IT sferi poslovanja, a mi smo spremni da u tome aktivno učestvujemo.
Pored easy2u kioska, razvijamo i mnoge druge hardverske i softverske proizvode koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života svih ljudi. Posetite naš sajt i saznajte više o nama i našem poslovanju:

Sada, mi razvijamo BUDUĆNOST  INTERAKTIVNE  VENDING INDUSTRIJE  - www.easy2u.co

Keep going with EASYGOING

Naši zaposleni

CEO and Co-owner

COO and Co-owner

CMO & HR Manager


Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/easy2u.co/

Kontakt

EASYGOING ltd (CY)

Gospodara Vučića 149, Beograd, SRBIJA

office@easy2u.co

www.easy2u.co    

+381 11 2852 315
Facebook
Twitter