Elementa d.o.o

Elementa d.o.o

O kompaniji

Od nastanka ideje i postavljanja osnove današnje kompanije prošlo je više od 25 godina. Višedecenijsko iskustvo, verovanje u načela korektnih poslovnih odnosa, preciznost i tačnost kao vrednosti bez alternative, vise od 20 godina čine Elementu prijateljem modernog doma i pouzdanim partnerom na poslovnom nebu Srbije.

VIŠE OD DVE DECENIJE POSTOJANJA

Izgrađena na temeljima male firme identične poslovne orijentacije, Elementa je od samog starta bila okrenuta ka uvozu elekronike od evropskih distributera.
Vremenom, širenje inicijalnog poslovnog modela postalo je realna mogućnost, ali i potreba, te smo krug našeg poslovanja vrlo brzo proširili i usmerili ka dalekom istoku - tržištu sa ogromnim potencijalom, najpre zbog trenda rapidnog ekonomskog rasta.

Danas uspešno sarađujemo sa preko 35 dobavljača sa tog tržišta.

STABILAN OSLONAC POSLOVNIM PARTNERIMA

Visoki standardi kojima težimo i ozbiljan pristup poslovnim zadacima od kojeg ne odstupamo, omogućili su nam da postanemo ekskluzivni uvoznici kućnih aparata, ručnih i baštenskih alata brenda ISKRA za Srbiju. Isto poverenje stekli smo i od brenda SAL, poznatog u audio svetu, kao i proizvođača kućne elektronike HOME, čiji smo zvanični predstavnici, odnosno uvoznici.
Posebno smo ponosni na lansiranje sopstvenog brenda PROSTO 2011. godine sa blizu 400 artikala i nezaustavljivim trendom konstantnog proširivanja asortimana.
Osim ekskluzivnog zastupanja poznatih robnih marki i svog brenda, veliki deo artikala u našoj ponudi uvozimo od poznatih distributera iz zemalja Evropske Unije i Azije, od kojih novi kontigenti robe pristižu svake treće sedmice u mesecu, što znači da posedujemo svoj, stabilan, lager koji garantuje uvek i lako dostupan asortiman svima.

Naš pristup poslovanju rezultirao je uspostavljanjem saradnje sa preko 1800 pravnih lica, od kojih njih 1200 sa kojima imamo višegodišnju saradnju na obostrano zadovoljstvo.

RAZVOJ

Održavanje inicijalne ideje, adaptiranje sa svetskim trendovima i usvajanje novih ideja, omogućili su nam da naše kapacitete lagano širimo, te danas u našem posedu imamo preko 4200 kvadratnih metara skladišnog i kancelarijskog prostora, sa sedištem u Subotici, kao i 3 maloprodajna objekta u Subotici, Kikindi i Beogradu.

Kontakt

Adresa

Jovana Mikića 56, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08436819

PIB

100845586