Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Elitas d.o.o.

Elitas d.o.o. logo
Autoput za Zagreb 22, 11080 Beograd
Beograd
SRBIJA
011/314-90-71, 316-90-60
20-50
101688924
06517773

Elitas d.o.o.


ELITAS d.o.o. se bavi kompletnim spoljašnjim i unutrašnjim reklamnim opremanjem objekata. Dizajn, projektovanje, proizvodnja, montaža, servis i održavanje svih vrsta reklama i informativnih oznaka su naša osnovna delatnost, a pored toga pružamo usluge zakupa atraktivnih krovnih lokacija za postavljanje reklama i bavimo se uvozom i prodajom pleksiglas ploca i aluminijumskih profila.

Vecina naših aktivnosti odvija se u Srbiji, ali smo prisutni i na tržištima republika bivše Jugoslavije i EU. Aktivno radimo na razvoju saradnje sa inostranstvom, što pokazuju podaci o konstantnom rastu našeg izvoza iz godine u godinu.

Naša misija je da zadovoljimo sve potrebe naših klijenata u domenu vizuelnih komunikacija, imajuci u vidu nihove želje, na jednoj strani i naše bogato iskustvo, na drugoj. Specificnim, originalnim, savremenim rešenjima ucvršcujemo tržišnu poziciju svojih klijenata i doprinosimo poboljšanju njihovih poslovnih rezultata. Da bismo to postigli, imperativ našeg poslovanja je kvalitet.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Pratimo svetske trendove u reklamnoj industriji, primenjujemo nove tehnologije, brinemo o zadovoljstvu naših zaposlenih, pospešujemo njihov razvoj kroz edukaciju, praćenje i primenu novih poslovnih saznanja i permanentno inoviranje kadrovske politike.
Posle 20 godina aktivnog rada zauzimamo vodeću poziciju u sektoru reklamne industrije. Danas smo u mogućnosti da ispunimo i najkomplikovanije zahteve svojih klijenata, kao i da takve projekte realizujemo soptvenim resursima i u kratkim rokovima. Vrhunski proizvodi, inovativna rešenja, veliki broj klijenata sa kojima sarađujemo dugi niz godina, zadovoljni zaposleni i društveno odgovorno poslovanje, odnosno, uopšte govoreći, dugoročna spoljašnja i unutrašnja poslovna politika je ključ našeg uspeha.
Naši zaposleni
Zadovoljstvo zaposlenih zauzima jedno od najznačajnijih segmenata poslovanja ELITAS d.o.o. Pored razvijenog sistema nagrađivanja, podstičemo razmenu pozitivne energije i negujemo pozitivnu radnu atmosferu.
Osobine i ponašanje koje najviše cenimo i razvijamo kod naših zaposlenih su poštenje, lojalnost, kreativnost, samostalnost, kao i timski rad, doprinos pozitivnoj atmosferi, poštovanje standarda i procedura rada, a rezulati koje očekujemo su efektivno i efikasno realizovani zadaci.
Naš multidisciplinarno orijentisan tim danas se sastoji od 40 zaposlenih i to u najvećem broju inženjera i tehničara. Otvaranje novih radnih mesta i uvođenje novih zaposlenih u posao predstavljaju naše veliko zadovoljstvo.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.