Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Ericsson d.o.o.

Ericsson d.o.o. logo
Vladimira Popovica 6
Beograd
SRBIJA
251-500
100000137
17197762

Ericsson d.o.o.


Ericsson is one of the leading ICT providers, with about 40% of the world’s mobile traffic carried through our networks. We enable the full value of connectivity by creating game-changing technology and services that are easy to use, adopt and scale, making our customers successful in a fully connected world. Our IoT, 5G and automation technology stands ready to unlock a wave of new value and thus bring positive change.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Zaposlenje

Proces selekcije obično počinje kada kandidat aplicira za željenu poziciju putem Career portala na sajtu www.ericsson.com ili registruje lični profil. Takođe, moguće je da kandidat imao prilike da se sastane sa našim savetnicima za zapošljavanje na nekom od sajmova zapošljavanja ili sl.

Kada on ili ona pošalju aplikaciju, naši HR menadžeri i savetnici za zapošljavanje prave prvi filter. Kandidati koji najviše ispunjavaju kriterijume za poziciju prelaze u sledeću fazu procesa – intervju. Veliki broj aplikacija koje dobijamo ne znači da će svi kandidati razgovarati sa savetnikom za zapošljavanje. Veliki deo komunikacije će se obaviti putem emaila. Bićete kontaktirani samo u slučaju da ste ušli u razmatranje za poziciju.

U Ericssonu koristimo inovacije da ohrabrimo ljude, poslovanje i društvo. Ukoliko kandidat ima ideje, motivaciju, ako voli izazove i rad u brzom i dinamičnom tržištu, ako želi da učestvuje u omogućavanju komunikacije na globalnom nivou, ako je timski igrač, razmišlja preduzmiljivo, brzo i profesionalno kada odgovara na potrebe klijenata – onda je sasvim moguće da on ili ona ispunjavaju osnovne preduslove da postane deo Ericsson tima. Mi ohrabrujemo raznovrsnost, a dobrodošli su kandidati sa različitim iskustvom sa svih strana sveta.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Šta Ericsson pruža zaposlenima?

Izazovno, otvoreno, motivišuće i kreativno okruženje koje inspiriše svoje zaposlene da se dalje razvijaju. Zaposleni u Ericssonu su u mogućnosti da komuniciraju sa vodećim profesionalcima u svojoj stručnoj oblasti. U Ericssonu uvek postoje mogućnosti za napredovanje i postizanje visokog nivoa stručnosti u određenoj oblasti ili za proširivanje profesionalne oblasti. Postoje mnoge prilike za razvoj karijere, ali je početna tačka i preduslov za napredovanje uspeh na trenutnoj poziciji – svakodnevno.

Naši programi razvoja sposobnosti pomoći će zaposlenima da razviju svoje poslovne, tehničke i međuljudske odnose. Takođe, imamo kampuse koji nude mogućnost podrške u specijalističkim oblastima kao što su multimedia, prodaja, kao i programe u okviru istraživanja i razvoja.

Bez obzira na poziciju i zanimanje, mišljenje zaposlenih u Ericssonu se ceni i visoko se vrednuje ličan doprinos. Ericsson ima otvorenu kulturu bez naglašene hijerarhije, u kojoj su pojedinačni napori vrlo važni za celokupan tim. Svesni smo toga da će kompanija postati uspešnija ukoliko naši ljudi budu motivisani i inspirisani.

Balansiran privatni i poslovni život čini nas srećnijima, produktivnijima i proizvodi manje stresa. Mi jačamo tu ravnotežu nudeći našim zaposlenima raznovrsnost programa i benefita kao podršku njihovom svakodnevnom životu.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.