Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Euro 07 d.o.o.

Euro 07 d.o.o. logo
Cara Dušana 205 - A, 11 080 Zemun
Beograd
SRBIJA
011/ 3072-545
102478724
17451545

Euro 07 d.o.o.


O NAMA

Euro 07 je regionalna kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju auto-delova i motornih ulja sa matičnom kompanijom u Bugarskoj i ćerkama kompanijama koje uspešno posluju na tržištu Srbije, Rumunije i Makedonije.

Euro 07 d.o.o. sa sedištem u Beogradu, posluje od 2002. godine i do danas ima izgrađenu široku mrežu od deset veleprodajnih i maloprodajnih objekata. Prodajni centri sa svojim skladištima nalaze se širom Srbije, u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku i Nišu, sa ponudom od preko 80.000 različitih artikala vodećih evropskih i japanskih proizvođača.

MISIJA I VIZIJA KOMPANIJE

Glavni cilj nam je da se dokažemo u regionu kao lider u snabdevanju rezervnim delovima i uljima za automobile.

Naš fokus je na:

Kupcima i njihovim potrebama Asortimanu proizvoda i kvalitetu usluge Efikasnoj distribuciji Zaposlenima i njihovim potencijalima

Usmereni smo na dalji razvoj kompanije kroz otvaranje novih prodajnih objekata, proširivanje asortimana i ispitivanje potreba tržišta. Orijentisani smo na klijente i, u želji da opravdamo njihovo poverenje i produbimo saradnju, težimo da pružimo uvek novu i kvalitetnu uslugu. Uz to, konstantno ulažemo u profesionalno usavršavanje naših zaposlenih negujući njihov razvojni potencijal, stvarajući tako uspešan i posvećen tim koji vodi ostvarenju naših ciljeva.

Potražite nas i našu ponudu na veb sajtu: www.euro07.rs

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


U procesu selekcije primenjujemo nekoliko metoda kako bismo uočili kvalitetne kandidate i njihove potencijale. U zavisnosti od tražene pozicije, prilagođavamo selekcionu proceduru tako da odgovara zahtevima u pogledu izvršioca, i u te svrhe primenjujemo različite psihološke i nepsihološke testove, kao i intervjue sa HR timom i stručnjacima iz organizacionih delova za koje obavljamo selekciju. Kao odgovoran poslodavac, uredno i blagovremeno dajemo kandidatima povratnu informaciju o selekciji, bez obzira na ishod. Nastojimo da stalno ažuriramo i širimo bazu potencijalnih kandidata, kako bismo uvek imali dostupne ljudske resurse.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Tim koji Euro07 okuplja čine prodavci, komercijalisti na terenu, magacioneri, vozači, ali i drugi profilisani stručnjaci, ekonomisti, inženjeri, marketing specijalisti. Raznolikost u pogledu stepena obrazovanja i iskustva naših zaposlenih daje prostor za unapređenje kadrovske politike firme, čiji je glavni cilj razvoj zaposlenih. Trudimo se da svima pružimo motivišuće uslove za rad. Kroz programe obuke, stalno praćenje i procenu rezultata, omogućavamo svojim zaposlenima da brzo napreduju u karijeri u Euro 07. Time nastojimo da zadržimo i unapredimo perspektivne pojedince, ostvarujući tako konkurentsku prednost, a što nas konačno vodi ostvarenju naše misije.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.